Opis
Rośliny chlebowe
Śródziemnomorska linia produkcyjna WP Haton Crustica dla piekarni rzemieślniczych
Ogromna liczba produktów może być wykonana w stylu śródziemnomorskim lub klasycznym
Linię można stosować do bagietek z formarką wstępną lub zaokrąglarką do produktów zwykłych
Przepustka dla pośredniego garownia
Możliwość formowania blachy
Różne stacje formowania i możliwości dekoracji
Produkty: Bagietki
Cały posiłek
ciabatta
Chleby rzemieślnicze
Batone
Brioche
rok produkcji 2009
maksymalna wydajność 1500 szt./h
składający się z:
Podnośnik miski Kemper HK200 LDrok produkcji 2012
pasuje do misek Diosna SPV 160
wysokość podnoszenia ok. 180cm
wysokość całkowita 280cm
moduł skrobania ciasta
klatka bezpieczeństwa
Dzielarka do ciasta WP V300 1 kieszeń typ 1000 rok produkcji 2009
zakres wagowy 100 – 1200 gramów
Voluluminator
WP CR59 stożkowy okrągły rok produkcji 2009
gorące powietrze, ogrzewanie
typ K zakres wagowy 90-700 gr.
WP AF 2002 korektor pośredni rok budowy 2009
długie sieci
pas ściągający
Przenośnik podający sterowany fotokomórką
Lampy UV
PLC z panelem dotykowym
WP Combi U-Lrok produkcji 2009
siatka do curlingu ze stali nierdzewnej
wersja standardowa przedłużona do spiczastych końcówek
z napędzaną górną taśmą formierską i płytą dociskową
zakres wagowy 200 – 2000 gramów
Stół do makijażu WP
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.