Linia produkcyjna chleba WP Haton Crustica line Zweryfikowany sprzedawca

Cena na zapytanie

Zaoferuj cenę

Dane techniczne

Wydajność 1500 u/h
Min. waga ciasta 200 g
Max. waga ciasta 2000 g
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status do obejrzenia

Opis

Rośliny chlebowe
Śródziemnomorska linia produkcyjna WP Haton Crustica dla piekarni rzemieślniczych
Ogromna liczba produktów może być wykonana w stylu śródziemnomorskim lub klasycznym
Linię można stosować do bagietek z formarką wstępną lub zaokrąglarką do produktów zwykłych
Przepustka dla pośredniego garownia
Możliwość formowania blachy
Różne stacje formowania i możliwości dekoracji
Produkty: Bagietki
Cały posiłek
ciabatta
Chleby rzemieślnicze
Batone
Brioche
rok produkcji 2009
maksymalna wydajność 1500 szt./h
składający się z:
Podnośnik miski Kemper HK200 LDrok produkcji 2012
pasuje do misek Diosna SPV 160
wysokość podnoszenia ok. 180cm
wysokość całkowita 280cm
moduł skrobania ciasta
klatka bezpieczeństwa
Dzielarka do ciasta WP V300 1 kieszeń typ 1000 rok produkcji 2009
zakres wagowy 100 – 1200 gramów
Voluluminator
WP CR59 stożkowy okrągły rok produkcji 2009
gorące powietrze, ogrzewanie
typ K zakres wagowy 90-700 gr.
WP AF 2002 korektor pośredni rok budowy 2009
długie sieci
pas ściągający
Przenośnik podający sterowany fotokomórką
Lampy UV
PLC z panelem dotykowym
WP Combi U-Lrok produkcji 2009
siatka do curlingu ze stali nierdzewnej
wersja standardowa przedłużona do spiczastych końcówek
z napędzaną górną taśmą formierską i płytą dociskową
zakres wagowy 200 – 2000 gramów
Stół do makijażu WP

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2009
Liczba ofert online 115
Ostatnia aktywność 27 kwietnia 2025

Opis

Rośliny chlebowe
Śródziemnomorska linia produkcyjna WP Haton Crustica dla piekarni rzemieślniczych
Ogromna liczba produktów może być wykonana w stylu śródziemnomorskim lub klasycznym
Linię można stosować do bagietek z formarką wstępną lub zaokrąglarką do produktów zwykłych
Przepustka dla pośredniego garownia
Możliwość formowania blachy
Różne stacje formowania i możliwości dekoracji
Produkty: Bagietki
Cały posiłek
ciabatta
Chleby rzemieślnicze
Batone
Brioche
rok produkcji 2009
maksymalna wydajność 1500 szt./h
składający się z:
Podnośnik miski Kemper HK200 LDrok produkcji 2012
pasuje do misek Diosna SPV 160
wysokość podnoszenia ok. 180cm
wysokość całkowita 280cm
moduł skrobania ciasta
klatka bezpieczeństwa
Dzielarka do ciasta WP V300 1 kieszeń typ 1000 rok produkcji 2009
zakres wagowy 100 – 1200 gramów
Voluluminator
WP CR59 stożkowy okrągły rok produkcji 2009
gorące powietrze, ogrzewanie
typ K zakres wagowy 90-700 gr.
WP AF 2002 korektor pośredni rok budowy 2009
długie sieci
pas ściągający
Przenośnik podający sterowany fotokomórką
Lampy UV
PLC z panelem dotykowym
WP Combi U-Lrok produkcji 2009
siatka do curlingu ze stali nierdzewnej
wersja standardowa przedłużona do spiczastych końcówek
z napędzaną górną taśmą formierską i płytą dociskową
zakres wagowy 200 – 2000 gramów
Stół do makijażu WP

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

Wydajność 1500 u/h
Min. waga ciasta 200 g
Max. waga ciasta 2000 g
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status do obejrzenia

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2009
Liczba ofert online 115
Ostatnia aktywność 27 kwietnia 2025

Lista podobnych maszyn

Linia produkcyjna chleba WP Haton Crustica line