Opis
Specyfikacja produktu
Producenci: WP Haton, Benier, Capway, Winkler itp.
Lata: różne, między 1985 a 2007
Pojemność:
- 2 400 szt. Chleb tostowy na godzinę @ 800 gramów
- 15 000 szt. bułek na godzinę przy 65 gramach
Lokalizacja: Holandia
W produkcji: do końca pierwszego kwartału 2025 r.
Składający się z:
- Urządzenie do wyrabiania ciasta na chleb tostowy:
o podnośnik dzieży i lej do ciasta
o dzielarka
o zaokrąglarka
o garownia pośrednia (45 min.)
o długa formierka wraz ze stacją garowniczą
- Przygotowanie ciasta na bułki i bułeczki:
o Podnośnik miski
o Linia do wyrabiania bułek
- System transportu tacek wraz z różnymi maszynami i urządzeniami do smarowania, dekorowania itp.
- Proofer końcowy (80 min.)
- Piec tunelowy:
o Opalany gazem, jeden palnik (przemysłowy)
o Powierzchnia pieczenia 2,5 x 21 mtr.
o Taśma z siatki drucianej
- Ładowarka i rozładowarka pieca
- Depanner (w tym opcja ręcznego depanningu)
- Myjka tacek
- Zrobotyzowany system przechowywania tac
- Zestaw płaskich blach do pieczenia
Zasilanie elektryczne: 3 x 380 V - 50 Hz
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.