Burgerline

Składający się z :

Poprzednik „GEA-CFS”.

Typ VM 600 HS (sterowany elektronicznie)

wszystko ze stali nierdzewnej
prędkość do ± 50 uderzeń/min.
mobilny
z przenośnikiem odbierającym
szerokość pasa 600 mm
zawartość zbiornika: 320L
powierzchnia matryc 570 x 130 mm
nadaje się do matryc o grubości min. 6 mm i maks. 40 mm
moc 22,8 kW
waga 1,750 kg
Siemens PLC + HMI Touch (odczyt cyfrowy z możliwością przechowywania receptur)
odnowiona skrzynka sterownicza z nowymi komponentami elektrycznymi i kablami
Układ hydrauliczny po kapitalnym remoncie, cylindry, pompy, silniki, rurociągi, filtry,...
ta maszyna do formowania jest idealna do formowania wszelkiego rodzaju burgerów mięsnych, produktów z kurczaka, takich jak nuggetsy, burgery z kurczaka, sznycle,...
produkty rybne: nuggetsy rybne, burgery rybne, paluszki rybne
produkty ziemniaczano-warzywne, produkty wegetariańskie.
nuggetsy (w zależności od produktu i średnicy): 40.000-60.000 szt./godz.
burgery (w zależności od produktu i średnicy): 15.000-20.000 szt./godz.


+

Kuchenka kontaktowa „Berief”.

Typ Dubra DB 8/600

ciągły teflonowy grill taśmowy
nadaje się do ogrzewania olejowego termo
z pasem dolnym i górnym - grillowanie dolne i górne
szerokość pasa 600 mm
regulowana prędkość
wysokość produktu regulowana elektrycznie
długość smażenia netto 6.800 mm
długość całkowita 9.300 mm
szerokość całkowita 1.500 mm
waga: 5.700 kg
+

„Kersting” po tunelu grzewczym

długość gotowania netto ± 12.500 mm
szerokość pasa ± 700 mm
wszystko ze stali nierdzewnej
z 2 podnośnikami
16 fanów
przenośnik podający
przenośnik wyjściowy
system mycia (przenośnik)
nadaje się do ogrzewania parowego
maks. wysokość produktu: ± 180 mm
wymiary (dł. x szer. x wys.): ± 14.600 x 2.400 x 4.400 mm
regulowana prędkość
120 kW
wysokość podawania: ± 1.000 mm
wysokość wylotu: ± 1.000 mm
czas gotowania min/max: 3-18 min
pas z siatki drucianej
Symatyczny S7
Wyświetlacz tekstowy OP 17
moc elektryczna: 26 kW
400 V
+

Zamrażarka spiralna „GEA-Koppens”.

Typ SVR600-15,50-50-111

model: Północ - Północ
NH3 (amoniak) lub Freon
szerokość pasa netto 600 mm
pas spiralny z 15,5 poziomami
wydajność: ± 1.000 kg/godz
Bezpośrednie odparowanie 125 kW
sprężarki silnikowe i panele nie są uwzględnione
wysokość produktu: ± 65 mm
wysokość podawania: 800 mm
wysokość wylotu: 2.200 mm
wymiary (dł. x szer. x wys.): ± 10,320 x 6,650 x 3,640 mm

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Wydajność /godz. ( cięć na godzinę ) 1000 kg/h
Moc 120 kW
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status
Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2008
Liczba ofert online 102
Ostatnia aktywność 17 kwietnia 2024

Opis

Burgerline

Składający się z :

Poprzednik „GEA-CFS”.

Typ VM 600 HS (sterowany elektronicznie)

wszystko ze stali nierdzewnej
prędkość do ± 50 uderzeń/min.
mobilny
z przenośnikiem odbierającym
szerokość pasa 600 mm
zawartość zbiornika: 320L
powierzchnia matryc 570 x 130 mm
nadaje się do matryc o grubości min. 6 mm i maks. 40 mm
moc 22,8 kW
waga 1,750 kg
Siemens PLC + HMI Touch (odczyt cyfrowy z możliwością przechowywania receptur)
odnowiona skrzynka sterownicza z nowymi komponentami elektrycznymi i kablami
Układ hydrauliczny po kapitalnym remoncie, cylindry, pompy, silniki, rurociągi, filtry,...
ta maszyna do formowania jest idealna do formowania wszelkiego rodzaju burgerów mięsnych, produktów z kurczaka, takich jak nuggetsy, burgery z kurczaka, sznycle,...
produkty rybne: nuggetsy rybne, burgery rybne, paluszki rybne
produkty ziemniaczano-warzywne, produkty wegetariańskie.
nuggetsy (w zależności od produktu i średnicy): 40.000-60.000 szt./godz.
burgery (w zależności od produktu i średnicy): 15.000-20.000 szt./godz.


+

Kuchenka kontaktowa „Berief”.

Typ Dubra DB 8/600

ciągły teflonowy grill taśmowy
nadaje się do ogrzewania olejowego termo
z pasem dolnym i górnym - grillowanie dolne i górne
szerokość pasa 600 mm
regulowana prędkość
wysokość produktu regulowana elektrycznie
długość smażenia netto 6.800 mm
długość całkowita 9.300 mm
szerokość całkowita 1.500 mm
waga: 5.700 kg
+

„Kersting” po tunelu grzewczym

długość gotowania netto ± 12.500 mm
szerokość pasa ± 700 mm
wszystko ze stali nierdzewnej
z 2 podnośnikami
16 fanów
przenośnik podający
przenośnik wyjściowy
system mycia (przenośnik)
nadaje się do ogrzewania parowego
maks. wysokość produktu: ± 180 mm
wymiary (dł. x szer. x wys.): ± 14.600 x 2.400 x 4.400 mm
regulowana prędkość
120 kW
wysokość podawania: ± 1.000 mm
wysokość wylotu: ± 1.000 mm
czas gotowania min/max: 3-18 min
pas z siatki drucianej
Symatyczny S7
Wyświetlacz tekstowy OP 17
moc elektryczna: 26 kW
400 V
+

Zamrażarka spiralna „GEA-Koppens”.

Typ SVR600-15,50-50-111

model: Północ - Północ
NH3 (amoniak) lub Freon
szerokość pasa netto 600 mm
pas spiralny z 15,5 poziomami
wydajność: ± 1.000 kg/godz
Bezpośrednie odparowanie 125 kW
sprężarki silnikowe i panele nie są uwzględnione
wysokość produktu: ± 65 mm
wysokość podawania: 800 mm
wysokość wylotu: 2.200 mm
wymiary (dł. x szer. x wys.): ± 10,320 x 6,650 x 3,640 mm

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

Wydajność /godz. ( cięć na godzinę ) 1000 kg/h
Moc 120 kW
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2008
Liczba ofert online 102
Ostatnia aktywność 17 kwietnia 2024

Lista podobnych maszyn

Krajalnica do burgerów GEA-CFS/Berief/Kersting/GEA-Koppens