Masownica SIA AM 802 EL Zweryfikowany sprzedawca

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy Zweryfikowany sprzedawca

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2018
Liczba ofert online 158
Ostatnia aktywność 24 czerwca 2021

Dane techniczne

Wydajność 800 L
Średnica zbiornika 1000 mm
Materiał zbiornika ACERO INOXIDABLE
Typ Uniwersalny
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 2200,0 × 2250,0 × 1800,0
Waga 1500 kg
Roboczogodziny 0 godziny
Godziny podłączenia do prądu 0 godziny
Stan techniczny jak nowy
Zgodność z normami CE tak
Status przygotowany do transportu

Opis

800-LITROWY MIESZALNIK DO MIĘSA Z PRÓŻNIĄ Z WINDĄ

mikser o dużej pojemności. Jego stan to sprzęt używany całkowicie przebudowany i przebudowany, w całości (powtórne uruchomienie) gwarantowany. Ugniatarka, mikser, masażer próżniowy hiszpańskiego producenta SIA, model AM-802.
CHARAKTERYSTYKA: Składają się z cylindrycznego pojemnika i półkulistego dna, wewnątrz którego, w środku silnej próżni, niektóre ostrza obracają się (w obu kierunkach, dowolnie lub automatycznie), co powoduje podwójny ruch makaronu, krzyżując się i naprzemiennie nakładać., co umożliwia ugniatanie, mieszanie i masowanie wszystkie rodzaje pasty, bez ciśnienia, bez tarcia, siniaki lub szkodliwe ogrzewania, a ponadto doskonale dystrybucji i w minimalnym czasie, wszystkie składniki mieszanki.

Pojemność zbiornika w litrach 800L.
Pojemność zbiornika w kg: 540 / 650kg.
Całkowita moc kW/CV 10,7/17.
Pompa próżniowa 63m3/h firmy Busch.
Waga netto 1500kg.
Jest przymocowany do hydraulicznego podnośnika kolumnowego dla standardowych 200-litrowych wózków.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English