Linia do produkcji pizzy Rondo / Tromp / Mondini Complete Pizza Line

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

Znasz tę maszynę?

Pomóż innym z wyborem i oceń tę maszynę

Dane techniczne

Wydajność1000 u/h
-------------------
Długość x szerokość x wysokość - × - × -
Waga-
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status podłączony do prądu

Opis

Kompletna linia Pizza Rondo, Tromp, Mondini

Rok: 2006 i inne
Pojemność: 1.000 pizzy na godzinę
Produkt: Pizze (średnica 275 mm)

Z produkcji, pod mocą, dostępny natychmiast

Składający się z:

Podnośnik do miski VMI

Model: Elevateur
Pojemność: 340 kg ciasta + miska
Rok budowy: 2009
Linia do pizzy Rondo (szerokość robocza 800mm)

Chunker
Typ potrójnego ostrza
Fotokomórki
Wytłaczarka zawierająca szybki reduktor
Mąka prochowiec
Mąka prochowiec
Przenośnik podający
Panel dotykowy HMI
Mąka prochowiec
Mąka prochowiec
Wałek poprzeczny
Stacja pomiarowa
Przenośnik pośredni
Mąka prochowiec
Stacja pomiarowa
Dedykowany przenośnik przenośnika
Mąka prochowiec
Pędzel do mielenia
Dokująca rolka
By-pass conveyor (By-pass proofer)
Proofer, ok. 20 minut, 5 poziomów
W tym kontrola klimatu
Przenośnik wyjściowy
Pneumatyczna gilotyna
2 rzędy
Drugi panel dotykowy HMI
Powrót ciasta i przelew krzyżowy
Przenośnik transportowy
Jednostka wyrównywania pizzy (2 rzędy do 1 rzędu)
Depozyt w sosie pomidorowym Mondini
1 wiersz
Aplikator do sera Tromp Water
Docelowy system posypywania
Napędzany powietrzem przenośnik
Cztery Grand Mere
Kamienny pas piec opalany drewnem
Obrotowy piekarnik
System wypychania z wyprowadzaniem

Informacje elektryczne: 400 V - 3Ph - 50 Hz
Kontrolowane przez Siemens PLC S7-300
Przetwornice częstotliwości Danfoss


Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą