Wyświetla 1 - 20 z 20
Rok: 2008
Komora wędzarnicza klasa BGR 130; wydajność wrzenia 70L/h; moc grzewcza 28,35 KW; Stal nierdzewna; nigdy nie używany; ; Przedmiot nigdy nie był używany; przedmiot jest przechylony na drewnianej palecie, a nie w pozycji pionowej (roboczej).Rok:
Producent Kerres Model RutN Jest w dobrym stanie, w pełni automatyczny,Rok: 2006
Typ: UKM 2004 DE-PL Producent: DOJRZEWANIE Rok produkcji: 2006 Charakterystyka: Liczba wózków wędzarniczych: 4 szt Całkowita moc: 95 kW Rozmiar wózka wędzarniczego: 800x800 mm Drzwi po obu stronach Ogrzewanie zapewnia rejestrator wody, który może być podgrzewany za pomocą kotła gazowego/elektrycznego lub ciepłej wody Wytwornica dymu wyposażona jest w myjkę dymową Do produkcji dymu używane są zrębki (możliwe różne rodzaje) Komora …Rok: 2004
Zawartość wypełnienia - 150 litrów. Mieszadło - 0,75 kW Bańka - 800mm Wysokość całkowita - ok. 270cm Otwór do napełniania – ok. 35cm Wylewka – ok. 20 cm Dotknij - cal Rura dymna – ok. 18cm Paliwo - drewno / paraRok: 2011
2 wózki 1000x1000x2000 mm; wymiary całkowite 1500x2600x3500 mm; zasilanie 400 V; całkowita moc 60 kW; moc grzewcza 54 kW; silniki 2x2,2 kW; nowy komputer; zewnętrzny generator dymu.Rok: 2009
Najwyższej klasy automatyczny generator dymu do mięsa i wędlin VEMAG 504/C wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej generuje odpowiednią ilość dymu dla średnich i dużych obiektów wędzenia na gorąco i dojrzewalni klimatycznych. Można stosować zarówno zrębki jak i grube trociny. Opcjonalne połączenie sprawdzonego i w pełni opracowanego systemu żarowego dymu firmy VEMAG z systemem kontroli przepływu dymu wyznacza standardy bezpieczeństwa …Rok: 2014
NOWICKI NOVOTHERM to specjalistyczna komora wędzarnicza, zaprojektowana w technologii zoptymalizowanej pod kątem wymagań klienta. Komora ta wyróżnia się wysoką wydajnością, jakością oraz nowoczesną technologią. Urządzenia NOWICKI oferują szerokie możliwości wytwarzania pary, co pozwala użytkownikom w łatwy sposób dopasować najlepsze parametry wędzenia dla swoich produktów. Komora wyposażona jest w szereg funkcji m.in.: Suszenie / Palenie Palenie na zimno Gotowanie Wentylacja Urządzenie …Rok: 2007
Piec piekarniczy zasilany palnikiem olejowym lub gazowym. Temperatura max. 250*C Wymiary wózka (mm) 1000x1000x1980Rok: 2003
Instalacje do gotowania-wędzarni 2 wózki Typ: UKM 2002 E Ogrzewanie: para Panel sterowania: ADITEC Szerokość podstawy: 157 cm Głębokość podstawy: 240 cm Wysokość korpusu: 264 cm Min. wysokość pomieszczenia: 320 cm Zalecana wysokość pomieszczenia: 330 cm Wymiary wózka wędzarniczego (WxSxG), cm: 200x100x100 Podłączone obciążenie dla ogrzewania HP: 60,5 kW Szerokość generatora dymu: 50,0 cmRok:
Komora wędzarnicza PekMont KWT-72 wytwarza dym i ciepło w tradycyjny sposób za pomocą powietrza podgrzanego do temperatury maksymalnie 180 C. Powietrze jest ogrzewane palonym drewnem, a dym rozprzestrzenia się od dołu. Przystosowana do załadunku patyczkami o długości 980mm z wydajnością 72 szt. na partię. Długość: 3400 mm Szerokość: 1360mm Wysokość: 2400 Szerokość paleniska: 700mm Waga: 2500 kg Moc: 2,05kWRok:
Instalacje do gotowania-wędzarni 2 wózki Typ: FESSMANN T 3000 - 2W/EL/ FPC 100 Ogrzewanie: elektryczne Panel sterowania: FPc 100 Szerokość podstawy: 151 cm Głębokość podstawy: 237 cm Wysokość korpusu: 250 cm Min. wysokość pomieszczenia: 304 cm Zalecana wysokość pomieszczenia: 320 cm Wymiary wózka wędzarniczego (WxSxG), cm: 198x104x102 Podłączone obciążenie dla ogrzewania HP: 56,8 kW Generator dymu: RZ 325 Szerokość maszyny: …Rok:
Komora wędzarnicza Eller Unimatic 1000 Remontowane wymiary gabarytowe 1000x1080x2000 mm; wózek 700x680x1350 mm; zasilanie 400 V, 50 Hz; łączna moc 13 kW; waga 355 kg.Rok: 2008
Komory wędzarnicze 3 wózki - 3 szt Stojaki do palenia Ogrzewanie elektryczne/parowe 120 kWRok:
Instalacje do gotowania-wędzarni 3 wózki Typ: FESSMANN T 3000 3 wózki Ogrzewanie: para Panel sterowania: DP 11 Szerokość podstawy: 151 cm Głębokość podstawy: 347 cm Wysokość korpusu: 250 cm Min. wysokość pomieszczenia: 304 cm Zalecana wysokość pomieszczenia: 320 cm Wymiary wózka wędzarniczego (WxSxG), cm: 198x104x102 Podłączone obciążenie dla ogrzewania HP: 111 kW Generator dymu: RZ 550 Szerokość maszyny: 55,0 cm …Rok:
Instalacje do gotowania-wędzarni 4 wózki Typ: FESSMANN T 3000 4 wózki Ogrzewanie: para Panel sterowania: MC2 Szerokość podstawy: 151 cm Głębokość podstawy: 457 cm Wysokość korpusu: 250 cm Min. wysokość pomieszczenia: 304 cm Zalecana wysokość pomieszczenia: 320 cm Wymiary wózka wędzarniczego (WxSxG), cm: 198x104x102 Podłączone obciążenie dla ogrzewania HP: 148 kW Generator dymu: RZ 550 Szerokość maszyny: 55,0 cm Długość …Rok:
Instalacja do gotowania 4 wózki Typ: FESSMANN AUTOVENT 506 - 4 wózki Gotowanie: para niskociśnieniowa 0,5 – 1,0 bar, za pomocą dysz parowych i dużej szybkości rozpylania w AUTOVENT Podłączone obciążenie dla pary niskociśnieniowej 0,5 bar – 176 kW Panel sterowania: MC 3.1 Szerokość podstawy: 151 cm Głębokość podstawy: 457 cm Wysokość korpusu: 250 cm Min. wysokość pomieszczenia: 293 cm …Rok:
Instalacja do pieczenia 1 wózek Typ: FESSMANN BK 2 522 1W Komora pieczenia z obrotowym wózkiem 360° Ogrzewanie: elektryczne Sterowanie: DP 11 Szerokość powierzchni podstawowej: 198 cm Głębokość powierzchni podstawowej: 187 cm Wysokość korpusu: 251 cm Wysokość całkowita: 298 cm Min. wysokość pomieszczenia: 340 cm Wymiary wózka piekarniczego (HxBxT), cm: 198х102х104 Moc zainstalowana, ogrzewanie elektryczne: 88,2 kW Temperatura pieczenia: ok. …Rok:
Kombinowana uniwersalna wędzarnia do termicznej obróbki żywności Panel sterowania: MC 2 Ogrzewanie: elektryczne 28,4 kW; Wymiary cm. Szerokość podstawy: 151 Głębokość podstawy: 127 Wysokość korpusu (bez wysokości silnika elektrycznego i rur): 220 Minimalna wysokość warsztatu: 274 Zalecana wysokość warsztatu: 290 Wymiary wózka WxSxG: 168х104х102 см Generator dymu RZ 325 Wymiary w cm: Szerokość: 32,5 Całkowita głębokość: 95,0 Wzrost: 135,3 Podłączona …Rok:
REF-0 JOSE LIZONDO WĘDZARNIA Piec lub kabina wędzarnicza marki JOSÉ LIZONDO. Przeznaczony do wędzenia na zimno lub na gorąco wszelkich produktów spożywczych, które tego wymagają, zarówno mięs, jak i ryb lub serów. Praca elektryczna. Wykonany ze stali nierdzewnej. Zakres temperatur: 20-100ºC. Kabina z miejscem na wózek na tace (w zestawie). Wymiary wózka: szerokość 1020mm, długość 1000mm, wysokość 1970mm. Wymiary gabarytowe: …Rok:
Uniwersalna komora do palenia Kerres 2850-2-С jest w sprzedaży (bez zimna). Sprzęt - używany, bez odzysku. Obróbka cieplna zapewnia następujące rodzaje procesów technologicznych: -Palenie (gorąco, ciepło, zimno, mokro, intensywnie, szybko) -Brązowanie -Suszenie, marnowanie - poparzenie -Steaming Rafinacja Gotowanie - Rafinacja gorącym powietrzem Rezerwacja -Piec -Smażenie Rozmrażanie Dane techniczne: Jednoczesne ładowanie - 2 euro-ramki; Udźwig: od 300 do 600 kg; Moc: …