Wyświetla 1 - 20 z 21
Rok: 2006
Typ: UKM 2004 DE-PL Producent: DOJRZEWANIE Rok produkcji: 2006 Charakterystyka: Liczba wózków wędzarniczych: 4 szt Całkowita moc: 95 kW Rozmiar wózka wędzarniczego: 800x800 mm Drzwi po obu stronach Ogrzewanie zapewnia rejestrator wody, który może być podgrzewany za pomocą kotła gazowego/elektrycznego lub ciepłej wody Wytwornica dymu wyposażona jest w myjkę dymową Do produkcji dymu używane są zrębki (możliwe różne rodzaje) Komora …Rok: 2009
Najwyższej klasy automatyczny generator dymu do mięsa i wędlin VEMAG 504/C wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej generuje odpowiednią ilość dymu dla średnich i dużych obiektów wędzenia na gorąco i dojrzewalni klimatycznych. Można stosować zarówno zrębki jak i grube trociny. Opcjonalne połączenie sprawdzonego i w pełni opracowanego systemu żarowego dymu firmy VEMAG z systemem kontroli przepływu dymu wyznacza standardy bezpieczeństwa …Rok: 2011
2 wózki 1000x1000x2000 mm; wymiary całkowite 1500x2600x3500 mm; zasilanie 400 V; całkowita moc 60 kW; moc grzewcza 54 kW; silniki 2x2,2 kW; nowy komputer; zewnętrzny generator dymu.Rok: 2016
MAKSYMALNA PRZYJAZNOŚĆ UŻYTKOWNIKA I PROSTA OBSŁUGA Wytwornica dymu jest wyposażona w przyjazną dla użytkownika, kompaktową kontrolę. Wyłączenie posuwu drewna zapewnia idealne warunki do prostej obsługi. ABSOLUTNA SPÓJNOŚĆ W PROCESACH I PRODUKTACH Intensywne i szybkie wytwarzanie dymu za pomocą koła ciernego oznacza, że możemy uzyskać krótkie czasy wędzenia - co skutkuje skróceniem czasu procesu. Dzięki dużemu zapasowi belek drewnianych, a także …Rok: 2007
Piec piekarniczy zasilany palnikiem olejowym lub gazowym. Temperatura max. 250*C Wymiary wózka (mm) 1000x1000x1980Rok: 2012
Przegląd Uniwersalne wędzarnie KERRES JET SMOKE zapewniają stałą jakość we wszystkich procesach wędzenia i metodach obróbki cieplnej. Cyrkulacja w agregacie skoordynowana z równomiernym tleniem się trocin w oddzielnym generatorze dymu zapewnia produkty wysokiej jakości. W pełni automatyczna kontrola procesu umożliwia niezawodny i powtarzalny proces produkcyjny. Jednostki produkowane są w konstrukcji modułowej. Można je elastycznie projektować i łatwo instalować na miejscu. …Rok: 2003
Instalacje do gotowania-wędzarni 2 wózki Typ: UKM 2002 E Ogrzewanie: para Panel sterowania: ADITEC Szerokość podstawy: 157 cm Głębokość podstawy: 240 cm Wysokość korpusu: 264 cm Min. wysokość pomieszczenia: 320 cm Zalecana wysokość pomieszczenia: 330 cm Wymiary wózka wędzarniczego (WxSxG), cm: 200x100x100 Podłączone obciążenie dla ogrzewania HP: 60,5 kW Szerokość generatora dymu: 50,0 cmRok: 2018
Rauch Spektrum UK03E Komora wędzarnicza, reż. w. 2018 - w pełni automatyczne urządzenie do obróbki cieplnej mięsa i przetworów mięsnych poprzez połączenie procesu suszenia, wędzenia i gotowania z systemem sterowania iRauch. Wymiary urządzenia SxGxW: 2060x3344x3093mm, el. moc: 90kW, regulacja temperatury 35 - 90st. Celsjusza, regulacja wilgotności 60 - 95%, moc komory: 300 - 750 kg/cykl, wędzenie na gorąco, obróbka cieplna …Rok: 2008
Komory wędzarnicze 3 wózki - 3 szt Stojaki do palenia Ogrzewanie elektryczne/parowe 120 kW