Maszyna do produkcji, pakowania sera Alfa Laval Cream cheese,

Rok:

Zakład ten wykorzystano do produkcji serków śmietankowych podwójnie twarogowych, twarogu (twaróg niskotłuszczowy oraz z 20% i 40% zawartością FiT) oraz skyru. Posiadamy również mleko zagęszczone o zawartości tłuszczu 3,7% do 37% suchej masy. W zależności od produktu wydajność godzinowa wynosi ok. 3500 - 5000 l (karma dla mleka) z czasem odstania 8 godzin. Zakład składa się z 3 etapów: I …






Maszyna do produkcji, pakowania sera MAVET UKZ-1/305

Rok: 2017

Charakterystyka: Szerokość ostrza: 300 mm Pobór mocy: 2,49 kW Ilość osi robota: 6 szt Zasięg robota: 1420 mm Nośność: 12 kg Waga: 428 kg Wysokość: 150 mm Sprzęt: Robot Fanuc M-10iA/12




Kadź do opróżniania sera i pre-press MKT Presswanne

Rok: 1997

Kadź do opróżniania sera i pre-press MKT Presswanne Informacja Prostokątna kadź do opróżniania i wstępnego tłoczenia SS (naczynie do opróżniania) do sera. Drenaż boczny przez perforowane płyty SS i przez spód z mikroperforowanego dywanu. Powierzchnia odpływu: 10,75 m², całkowita objętość 6.000 litrów odpowiednia dla sera od 1.000 do 1.700 kg w zależności od wysokości bloków sera. Wstępne prasowanie skrzepu na …

Maszyna do produkcji, pakowania sera Milk Project DSA Hot deal Niewiele godzin pracy

Rok: 2001

Dozownik twarogu służy do przenoszenia twarogu bezpośrednio do formatu, którego chcesz użyć i do uzyskania optymalnej wagi. Dostępne formaty: Średnica 82 mm Średnica 120 mm Średnica 180 mm Średnica 200 mm Blok 11mmx14mm

Maszyna do produkcji, pakowania sera italian italian

Rok: 2002

Wydajność szt./godz 300 u/h