Wyświetla 1 - 20 z 63
Rok: 2010
Wydajność szt./godz | 40 u/h |
---|
Rok:
Zakład ten wykorzystano do produkcji serków śmietankowych podwójnie twarogowych, twarogu (twaróg niskotłuszczowy oraz z 20% i 40% zawartością FiT) oraz skyru. Posiadamy również mleko zagęszczone o zawartości tłuszczu 3,7% do 37% suchej masy. W zależności od produktu wydajność godzinowa wynosi ok. 3500 - 5000 l (karma dla mleka) z czasem odstania 8 godzin. Zakład składa się z 3 etapów: I …Rok: 2018
Wydajność szt./godz | 300 u/h |
---|
Rok: 2016
Wydajność szt./godz | 8000 u/h |
---|
Rok: 1992
Wydajność szt./godz | 2000 u/h |
---|
Rok: 2017
Charakterystyka: Szerokość ostrza: 300 mm Pobór mocy: 2,49 kW Ilość osi robota: 6 szt Zasięg robota: 1420 mm Nośność: 12 kg Waga: 428 kg Wysokość: 150 mm Sprzęt: Robot Fanuc M-10iA/12Rok: 1997
Kadź do opróżniania sera i pre-press MKT Presswanne Informacja Prostokątna kadź do opróżniania i wstępnego tłoczenia SS (naczynie do opróżniania) do sera. Drenaż boczny przez perforowane płyty SS i przez spód z mikroperforowanego dywanu. Powierzchnia odpływu: 10,75 m², całkowita objętość 6.000 litrów odpowiednia dla sera od 1.000 do 1.700 kg w zależności od wysokości bloków sera. Wstępne prasowanie skrzepu na …Rok: 2001
Dozownik twarogu służy do przenoszenia twarogu bezpośrednio do formatu, którego chcesz użyć i do uzyskania optymalnej wagi. Dostępne formaty: Średnica 82 mm Średnica 120 mm Średnica 180 mm Średnica 200 mm Blok 11mmx14mmRok: 2000
Wydajność szt./godz | 12000 u/h |
---|