Piekarnictwo - dzielarki i formowanie ciasta 111

Producent:

Wszyscy producenci

Lokalizacja:

Wszystkie lokalizacje

Kraj:

Lokalizacja

Rok produkcji:

Specyfikacja techniczna

w u/h

w g

w g

Rok: 2012

Lokalizacja: Litwa


Wydajność:1500 u/h
Max. waga ciasta:600.0 g
Min. waga ciasta:100.0 g

Rok: 2015

Lokalizacja: Holandia


Wydajność:5000 u/h
Max. waga ciasta:110.0 g
Min. waga ciasta:400.0 g

Rok: 1998

Lokalizacja: Polska


Wydajność:6000 u/h
Max. waga ciasta:95.0 g
Min. waga ciasta:65.0 g

Rok: 2004

Lokalizacja: Turcja


Wydajność:1500 u/h
Max. waga ciasta:125.0 g
Min. waga ciasta:50.0 g

Rok: 2004

Lokalizacja: Holandia


Wydajność:-
Max. waga ciasta:220000.0 g
Min. waga ciasta:-

Rok: 1998

Lokalizacja: Niemcy


Wydajność:2000 u/h
Max. waga ciasta:90.0 g
Min. waga ciasta:30.0 g

Rok: 1998

Lokalizacja: Niemcy


Wydajność:4000 u/h
Max. waga ciasta:1500.0 g
Min. waga ciasta:150.0 g

Rok: 2007

Lokalizacja: Holandia


Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Wydajność:6000 u/h
Max. waga ciasta:1000.0 g
Min. waga ciasta:200.0 g

Rok: 2007

Lokalizacja: Hiszpania


Wydajność:1600 u/h
Max. waga ciasta:600.0 g
Min. waga ciasta:60.0 g

Wydajność:4800 u/h
Max. waga ciasta:330.0 g
Min. waga ciasta:8.0 g

Wydajność:12000 u/h
Max. waga ciasta:100.0 g
Min. waga ciasta:30.0 g

Rok: 1998

Lokalizacja: Grecja


Wydajność:2400 u/h
Max. waga ciasta:1500.0 g
Min. waga ciasta:50.0 g

Rok: 2010

Lokalizacja: Włochy


Wydajność:1500 u/h
Max. waga ciasta:2000.0 g
Min. waga ciasta:180.0 g

Rok: -

Lokalizacja: Niemcy


Wydajność:450 u/h
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:80.0 g

Rok: 2006

Lokalizacja: Holandia


Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Rok: 2007

Lokalizacja: Niemcy


Wydajność:-
Max. waga ciasta:85.0 g
Min. waga ciasta:35.0 g

Wydajność:30000 u/h
Max. waga ciasta:70.0 g
Min. waga ciasta:70.0 g
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English