Piekarnictwo - dzielarki i formowanie ciasta 128

Producent:

Wszyscy producenci

Lokalizacja:

Wszystkie lokalizacje

Kraj:

Lokalizacja

Rok produkcji:

Specyfikacja techniczna

w u/h

w g

w g


Wydajność:2400 u/h
Max. waga ciasta:100.0 g
Min. waga ciasta:25.0 g

Wydajność:2816 u/h
Max. waga ciasta:1250.0 g
Min. waga ciasta:110.0 g

Wydajność:30000 u/h
Max. waga ciasta:70.0 g
Min. waga ciasta:70.0 g

Rok: 2009

Lokalizacja: Polska


Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Rok: 1998

Lokalizacja: Polska


Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Rok: 2011

Lokalizacja: Serbia


Wydajność:450 u/h
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Wydajność:1000 u/h
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Rok: -

Lokalizacja: Holandia


Wydajność:6000 u/h
Max. waga ciasta:1000.0 g
Min. waga ciasta:200.0 g

Wydajność:1000 u/h
Max. waga ciasta:1400.0 g
Min. waga ciasta:284.0 g

Wydajność:6000 u/h
Max. waga ciasta:150.0 g
Min. waga ciasta:40.0 g

Rok: -

Lokalizacja: Polska


Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Wydajność:4800 u/h
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Rok: -

Lokalizacja: Wielka Brytania


Wydajność:12000 u/h
Max. waga ciasta:2500.0 g
Min. waga ciasta:-

Rok: 1989

Lokalizacja: Polska


Wydajność:130 u/h
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-

Wydajność:-
Max. waga ciasta:-
Min. waga ciasta:-
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Używane maszyny do formowania ciasta wykorzystywane w piekarniach.
Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English