Maszyna do produkcji czekolady WILLEMSE ENGELE 2000

Rok: ~ 2005

Szerokość taśmy 1000 mm
Chłodzenie Nie

Maszyna do produkcji czekolady SOLLICH ZK 1000

Rok:

Szerokość taśmy 1000 mm
Chłodzenie Tak


Maszyna do produkcji czekolady KNOBEL CA 9

Rok: 1986

Szerokość taśmy 350 mm
Chłodzenie Nie

Maszyna do produkcji czekolady Nagema, Promet Tempering machine Nagema +80 cm Enrober + piping (stainless)

Rok: 2015

Enrober (z orurowaniem i pompami). Model: OC-800 Numer seryjny: 121/2015 Wiek: 7 lat Nie ma wbudowanego temperowania, więc pod maszyną znajduje się zbiornik, z którego czekolada jest pompowana do zbiornika, a następnie ponownie do temperówki i do oblewania. Użyliśmy go tylko do lakieru nawierzchniowego. Nie jestem pewien co do dolnej powłoki. Szerokość robocza wynosi 80 cm. Tunel chłodzący nie jest …

Maszyna do produkcji czekolady Petzhold Type 813 / 1.2

Rok: 1996

Szerokość taśmy 800 mm
Chłodzenie Tak

Maszyna do produkcji czekolady Kreuter 1000

Rok: 1972

Szerokość taśmy 1000 mm
Chłodzenie Tak



Maszyna do produkcji czekolady Chocolate production machine 80kg

Rok: 2021

Sprzedam maszynę do temperowania ciągłego 80kg w bemorze z taśmą kryjącą, nigdy nie używana. Maszyna była używana tylko 1 rok.

Maszyna do produkcji czekolady FIMA Sweet Magic

Rok: 2012

Artykuł #8721 – FOLIA DO OPAKOWANIA MINI JAJEK CZEKOLADOWYCH Wyprodukowane przez FIMA Modelka Słodka Magia, Rok 2012 Obecnie skonfigurowany do zrobienia 8-gramowego jajka o wymiarach ok. Długość 29mm x szerokość 20mm Z urządzeniem do toczenia produktu. wydajność nominalna około 180 sztuk na minutę, z podajnikiem/podajnikiem produktu do maszyny Sterowniki PLC SIEMENS Simatic, 380 V, 50 Hz, 3 fazy

Maszyna do produkcji czekolady Loesch LTM/GR-G

Rok: 2001

Artykuł #8733 – OPAKOWANIE NA BATON CZEKOLADOWY Opakowanie zbiorcze batonów czekoladowych: papierowe opakowanie zewnętrzne wokół 2 batonów owiniętych folią Wyprodukowane przez firmę LOESCH Model LTM/GR-G rok 2001, Papier/etykiety podawane ze stosu. Zawiera również zespół kleju ROBOTECH Concept 4. Maszyna wykonywała 2 x indywidualnie owinięte folią paski w jedną kopertę papierową: 2 x 100/125/150 gramów. rozmiar artykułu 186 x 94 x …


Maszyna do produkcji czekolady Prefamac PENR

Rok: 2013

Szerokość taśmy 800 mm
Chłodzenie Tak

Powlekarka Savy Goiseau SM180

Rok: 2010

Szerokość taśmy 270 mm

Maszyna do produkcji czekolady Fryma MS-50

Rok: 2000

Pionowy młyn kulowy "młyn kulowy" Treść: 9,8 L Moc 150-1000 L / h Wymiary obudowy 520 x 300 mm z uszczelnieniem mechanicznym, ciśnienie robocze 2,5 bara z podwójną kurtką Wirnik z podwójnym płaszczem, ciśnienie robocze 2,0 bar Max. Temperatura 80 stopni Silnik 55.0 KW, 400/690 V (Ex) No. 75439/00 Rok budowy 2000 z przełącznikiem Wymagana przestrzeń 2,1 x 1,0 m …



Maszyna do produkcji czekolady Yasa Machine, Makrev Machine One Shot Soğutma Tüneli

Rok: 2006

280 SZTUK Z 48 FORMY 8 GODZIN 2200 KG BATON CZEKOLADOWY 3 maszyny pakujące Makrev Makrev Packaging Maszyny do czekolady Yasa Makina

Maszyna do produkcji czekolady OKA TBA 450

Rok:

Szerokość taśmy 450 mm
Chłodzenie Nie