Maszyna do zawijania cukierków IPAC , AFC 2DF

Rok: 1993

Wydajność szt./godz 7800 u/h
Max. długość opakowania 32 mm
Max. długość opakowania 50 mm

Maszyna cukiernicza NAGEMA EW5

Rok: 1991

Wydajność szt./godz 21000 u/h
Max. długość opakowania 16 mm
Max. długość opakowania 32 mm

Maszyna cukiernicza Dhima Systems Ltd Type DSFL-1000

Rok: 2002

Wydajność szt./godz 125 u/h
Max. długość opakowania 26 mm
Max. długość opakowania 26 mm

Maszyna cukiernicza Rasch Type RU-EA-2

Rok: 1991

Wydajność szt./godz 80 u/h
Max. długość opakowania 65 mm
Max. długość opakowania 135 mm

Maszyna cukiernicza Rasch RKS

Rok:

Wydajność szt./godz 24000 u/h
Max. długość opakowania 35 mm
Max. długość opakowania 40 mm

Maszyna cukiernicza pipak 2018

Rok: 2018

model 2018 marka pipak 4 przygotowanie jednostki 4 rolki przygotowujące; 1 jednostka cięcia 1 wystrój jednostki

Maszyna cukiernicza Nagema EB1

Rok: 1989

Wydajność szt./godz 4800 u/h
Max. długość opakowania 96 mm
Max. długość opakowania 180 mm

Maszyna cukiernicza Nagema EL 5 Wienerfaltung

Rok: 1990

Wydajność szt./godz 180 u/h
Max. długość opakowania 25 mm
Max. długość opakowania 40 mm

Maszyna cukiernicza Rasch RK

Rok:

Wydajność szt./godz 230 u/h
Max. długość opakowania 40 mm
Max. długość opakowania 50 mm

Maszyna cukiernicza NAGEMA EL 5 Wienerfaltung

Rok: 1990

Wydajność szt./godz 180 u/h
Max. długość opakowania 25 mm
Max. długość opakowania 40 mm

Maszyna cukiernicza FORMEX GTF 40

Rok: 2016

Maszyna do dozowania i formowania makaronu, ciastek oraz produktów gęstych, półgęstych lub płynnych. Obejmuje cięcie drutu. Idealny do dozowania pojedynczych kawałków chleba bezglutenowego. Posiada 4 komplety wylotów: jeden na pieczywo okrągłe, drugi na podłużny (pieczywo), jeden na karbowanie i jeden na kolce.

Maszyna cukiernicza TECNO-PACK FP 080 / 0745

Rok: 1998

Do nieaktywności sprzedajemy poziomą maszynę pakującą Tecno-Pack model FP 080, wykorzystywaną przez nas do flowpack folii termozgrzewalnych wyrobów cukierniczych (ciastek, pączków). Rok budowy: 1998 Linia składająca się z przenośnika załadowczego produktu i przenośnika wyjściowego. Fotokomórka centrująca wydruk. Zmotoryzowane wałki uchwytu rolki etykiet. Indywidualnie zmotoryzowane wały szwalnicze. Szpachelki do spawania stali. Zintegrowana kontrola temperatury. Kompletny panel sterowania.

Maszyna cukiernicza Dominici Type LC-900

Rok:

Wydajność szt./godz 8 u/h
Max. długość opakowania 80 mm
Max. długość opakowania 130 mm

Maszyna cukiernicza Sapal BIB

Rok:

Wydajność szt./godz 1800 u/h
Max. długość opakowania 35 mm
Max. długość opakowania 40 mm

Maszyna cukiernicza CEG CEG

Rok:

Zasysanie ciasta bezpośrednio ze zbiorników przetwórczych za pomocą rękawów i pompy ciśnieniowej CEG. System zasila zbiornik osadu, który spływa bezpośrednio na formy również w trybie Bi-Color. Linia wyposażona w taśmy załadowcze i wyjściowe z automatycznym podawaniem pneumatycznym i detekcją przez kompletny czujnik. Automatyczne odrywanie ciasta pod koniec odlewania.


Maszyna cukiernicza Freudenberg FSM1

Rok: 1993

Wydajność szt./godz 3000 u/h
Max. długość opakowania 90 mm
Max. długość opakowania 160 mm

Maszyna cukiernicza Ipac AFC2 DF

Rok: 1993

Wydajność szt./godz 7800 u/h
Max. długość opakowania 20 mm
Max. długość opakowania 35 mm

Maszyna cukiernicza Nuovafima Imballagi F013G

Rok:

Wydajność szt./godz 6000 u/h
Max. długość opakowania 15 mm
Max. długość opakowania 46 mm



Używane maszyny do porcjonowania i pakowania produktów cukierniczych, np. cukierków.