Wyświetla 1 - 20 z 198
Rok:
Istnieje 12 procesorów Comitrol, które spełniają wymagania produkcyjne i zapewniają liczne możliwości konfiguracji z szeroką gamą urządzeń zasilających i wyciągowych. Każdy model jest przeznaczony do pojedynczego, ciągłego przejścia, które nie wymaga interwencji operatora. Redukcja wymiarów odbywa się poprzez cięcie produktu bez kontaktu dwóch metalowych części. Brak przypadkowych ruchów cząstek zapewnia wysoką wydajność mielenia w jednym przejściu. Procesor Comitrol Model 1700 …Rok: 1964
Miernik linowy Bosch 65D Ta maszyna do sortowania lin służy do w pełni automatycznego przędzenia i sortowania partii cukru wysokogotowanego, z środkiem lub bez, w paski lub gładkie, ciągnione lub zwykłe. Gruba lina wychodząca z walca wsadowego jest pobierana przez sortownik liny i przechodzi przez 4 stopnie sortownika liny. Pierwsze 2 stopnie mają oddzielny silnik i falownik. Głowica pomiarowa liny …Rok: 1970
Rok: 1972
Opis: - wytłaczarka do pasm gumy do żucia - rok budowy 1972 do karmienia: - osprzęt rolkowy, producent prawdopodobnie Euromec - obecnie ustawione na kulki 18 mm - z różnymi zapasowymi rolkami dla innych średnicRok: 1977
Producent: SOLLICH Typ: KSF 800 Branża przemysłu: marcepan nugat Opis: na msze marcypańskie i nugatowe szerokość robocza: 800mm wyjście: średnica 20mm - waga 8g - ok. 180 kg / z formą do ciasta i taśmą podającą elektryczne: 230/400 V, 50 Hz rok: 1977 Zawiera 17 różnych rolek formujących nadaje się do dużych ilości produkcyjnych plastikowe rolki ze stalowym rdzeniem bezstopniowa …Rok: 1977
REF-2085 KUCHENKA PRÓŻNIOWA DO HARD CANDY OTTO HAENSEL Marka: Otto Haensel Hannover Model: Sucromat 4T. Numer maszyny: 17040057. Data: 09/1977. 380V, trójfazowy, 50Hz, 7,0kVA, 24VAC. Wymiary: szerokość 1400 mm, długość 1850 mm, wysokość 2200 mm.Rok: 1978
Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Po remoncie przekładni napędowej.Rok: ~ 1980
Złożony przez laskę i egalizer marki: Reig. Krajalnica i opakowanie: Rose Forgrover i trzytorowy tunel zimnego tunelu: Reig.Rok: 1980
REF-0 BOSCH KALIBRATOR CUKIERKÓW Model: 165A Numer seryjny: 28857 Rok: 1980 Wymiary: długość 1600mm, szerokość 900mm, wysokość 1800mm.Rok: 1985
Maszyna Carle & Montanari z 3 młynkami do uszlachetniania czekolady. Sprzęt jest regenerowany z termoparami do kontrolowania temperatury w rolkach. Nowy panel sterowania w kształcie trójkąta gwiazdowego. Kontrola zmian napięcia w celu ochrony silnika. Nowe zespoły. Taca ze stali nierdzewnej, aby uniknąć marnotrawstwa. Świeżo malowane.Rok: 1989
REF-2094 KALIBRATOR CUKIERÓW NAGEMA Numer rejestracyjny: 053. Rok: 1989. 380 V, 50 Hz, 10 A. Model: ZS2. 500 kg. Wymiary: długość 1380 mm, szerokość 550 mm, wysokość 1430 mm.Rok: 1991
Rok: 1992
Rok: 1992
Głowica oblewająca do czekolady - producent: Nielsen – Dania - szerokość robocza: 400 mm - podawanie czekolady za pomocą pompy - wanna z podwójnym płaszczem i regulatorem temperatury - zrywacz ogonków z regulacją prędkości i kierunku obrotów - nowa instalacja elektryczna - możliwość podlewania samych spodów - łatwy demontaż części roboczej w celu umycia i zmiany koloru czekolady - urządzenie …Rok: 1995
Linia do cukierków wydajność od 1000 do 1200 kg / godz rok 1995 szerokość taśmy stalowej 800 mm szerokość całkowita 1500´mm z urządzeniami do ugniatania i obracania na stalowym pasku Składa się z: kuchenka mikrofalowa mikser liniowy mikser proszku dozowanie smaku pas odpuszczający w pełni automatyczny panel sterowaniaRok: 1996
Linia do produkcji pralin formularze: około. 3500 szt. (Formy w innym stanie technicznym) Rodzaje formularzy: · Formy - ilość miejsc na praliny - 28: o „prostokąt” tworzy 28 miejsc na praliny (14 pralinek w kształcie „skrzypiec” po 14 pralinek każda) kształt trąbki) o „prostokątny” tworzy 28 miejsc na praliny (14 pralinek w kształcie harfy po 14 pralinek każda) kształt „fortepian”) …Rok: 1996
LINIA PRODUKCYJNA DRAJE GUM ORYGINALNA WYSOKA WYDAJNOŚĆ WS 06 MODEL 1996 MODEL WYKONANY PRZEZ NIEMIECKĄ INŻYNIERIĘRok: 1996
2 pactech Nawijarki owijanie podwójne opakowanie 1 tunel chłodzący 1 exuder mieszania 1 mikser 650 pojemność pakowanie na minutę urządzenie zostało utrzymane płynnie 2 pactech Nawijarki podwójnie uzwojenia 1 tunel chłodzący 1 exuder 1 Mieszanie utrzymuje mieszadło i bezproblemowe działanie.Rok: 1997
Linia do produkcji cukierków, typu karmelki, smak mono. Produkty: Fruit cukierki (smak mono) Mięta / lód Cukierki mleczne (na bazie tłuszczu) (Werthers oryginalnie jak) Linia składa się z : 1. Kuchnia do gotowania karmelu TC&C Process designers 24” Schlangenkocher, prod. Snelders, rok prod. 1997, sn 96496, wydajność 1T/h 2. Linia formująca W&D (Winkler & Dunnebier) typ 163.04 rok prod. 1997 …