Wyświetla 1 - 20 z 39
Rok: 1997
Maszyna do wypieku rurek waflowych Wymaga naprawy urządzenia ucinające rurki waflowe. Reszta sprawna Zużycie to było około 9m3/h gazu ziemnego - zależy jak są ustawione płomienieRok:
Zestaw do galaretki Delicje Sprzedam zestaw do obracania biszkoptów oraz przygotowywania i dozowania galaretki. Zestaw przystosowany do produkcji ciasteczek ale delicje.Rok: 2016
Formierka wytłaczarka mas tłustych rok produkcji 2016 18 ustników wydajność 4t/8h waga 990kg dodatkowo nóź pneumatycznyRok:
Gniotownik obiegowy , melanżer, mieszalnik - typ: EE6 - prod. Nagema – Niemcy - nowe koła skośne w przekładni napędowej - nowe koło zębate żeliwne - nowe osłony wykonane z stali kwasoodpornej - nowy układ wyładowczy - żmijka wykonana z stali kwasoodpornej - nowa przekładnia w układzie wyładowczym - nowa szafa sterownicza z wolnym rozruchem sofstart stan techniczny jak nowyRok: 1997
Krajalnica CKA 31 (krojenie wzdłuż): - produkcji: Spomasz – Pleszew - stosowana jest w przemyśle cukierniczym do krojenia masy krówkowej i toffi - ciężar : 620 kg - napęd stanowi motoreduktor bezstopniowy - obroty noży: 6,8 obr./min. - aktualna ilość noży: 19 sztuk - maksymalna ilość noży: 27 sztuk przy rozstawie między nożami równym 17 mm - maksymalna grubość batonu …Rok:
Melanżer - Nagema EE6 Nagema Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Zdjęty z produkcji, po remoncie przekładni napędowej.Rok: 2016
Nóż pneumatyczny CNA5 - szerokość cięcia 850mm - ilość skoków od 10 do 120/min - waga 100kg - rok produkcji 2016Rok: 2016
Maszyna cukiernicza LJC II o wydajnościach od 160 kg do 360 kg na godzinę, cukierki twarde: Linia produkcyjna wyposażona jest w następujące części: - zbiornik przygotowawczy i napinanie - Coocking vacum mashyna - układ wtryskowy oraz linia wtryskowa i chłodząca - aluminiowa forma wtryskowa pokryta teflonem (3 rodzaje) - barwnik do iniekcji aromatu.Rok: 2002
Kocioł do podgrzewania nadzień CKA 9e - typ: CKA 9e - producent: Spomasz Pleszew - pojemność robocza: 140 l - pojemność całkowita: 180 l - waga: 535 kg - moc silnika 0,75 kW - obroty mieszadła 26,5 obr/min - ogrzewanie parąRok: 2014
Linia produkcyjna Lollipop Linia jest wliczona w cenę rolowaczka nosze do prętów maszyna do formowania opakowań tunel chłodniczy Wydajność linii do 300 szt / min W pełni zautomatyzowana linia wystarcza na dwie osoby Maszyna posiada komplet wykrojników w kształcie serc Wyposażona jest w automatyczny system pozycjonowania folii względem noży oraz datownik Maszyny służy do produkcji lizaków, forma w kształcie sercaRok: 1992
Głowica oblewająca do czekolady - producent: Nielsen – Dania - szerokość robocza: 400 mm - podawanie czekolady za pomocą pompy - wanna z podwójnym płaszczem i regulatorem temperatury - zrywacz ogonków z regulacją prędkości i kierunku obrotów - nowa instalacja elektryczna - możliwość podlewania samych spodów - łatwy demontaż części roboczej w celu umycia i zmiany koloru czekolady - urządzenie …Rok:
Linia do formowania lizaków płaskich z patyczkiem: 1) rolowaczka 2) przeciągarka batonu z metal detektorem Safeline oraz szafą sterowniczą 3) Sztanca formująca lizak oraz podająca patyczek 4) transporter chłodzący lizaki wraz z zawijaniem Stan techniczny bardzo dobry. Jest po pełnym remoncie. Maszyna ma CERok: 2007
Dozownik przeznaczony do dozowania ciastek i wafli do czekolad lub pralin. Prędkość do 18 taktów/ min. Wydajność do 5,4 kg/ min przy szerokości pracy 600 mm.Rok: 1996
Linia do produkcji pralin formularze: około. 3500 szt. (Formy w innym stanie technicznym) Rodzaje formularzy: · Formy - ilość miejsc na praliny - 28: o „prostokąt” tworzy 28 miejsc na praliny (14 pralinek w kształcie „skrzypiec” po 14 pralinek każda) kształt trąbki) o „prostokątny” tworzy 28 miejsc na praliny (14 pralinek w kształcie harfy po 14 pralinek każda) kształt „fortepian”) …Rok: 1978
Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Po remoncie przekładni napędowej.Rok:
Urządzenie posiada: - motoreduktor - płaszcz - system cyrkulacji i grzania wody - pompę krzywkową do masy Młyn po remoncie, nowa elektryka, szfa sterownicza, elementy hydrauliki oraz grzałki Dane: wydajność: 200kg/h stopień rozdrobnienia: 20-22 microny wymiary: 1200 x 1000 x 2100mm hRok:
Oblewanie czekoladą - producent: Nagema - Niemcy - szerokość robocza: 300 mm - podawanie czekolady za pomocą koła - wanna z podwójnym płaszczem i regulatorem temperatury - łamacz ogona z regulowaną prędkością i kierunkiem obrotu - nowa instalacja elektryczna - możliwość podlewania samego spoduRok: 2010
Laminator 3 walcowy do twardego ciasta ( 4 - może być walec lub wykrojnik na dowolny kształt ) docisk walców- regulacja ręczna + regulowana prędkość szerokość walców 24 cmRok:
Oblewarka do czekolady: - prod.: Nagema – Niemcy - typ: S 80 - wyjezdna wanna z płaszczem wodnym wykonana ze stali kwasoodpornej - stała wanna (okapnik) z płaszczem wodnym wykonana ze stali kwasoodpornej - wanna wyjezdna regulowana przez termoregulator sterujący elektrozaworem - siatka ze stali kwasoodpornej z płynną regulacją prędkości - możliwość podlewania samych spodów lub spodów i góry jednocześnie …Rok:
Mechaniczne trzy rolki do czekolady,łomu cukierniczego - producent: Niemcy - szerokość robocza: 350 mm - walce granitowe - nowa instalacja elektryczna - po remoncie