AY KROKAN AY 551 croquant line Niewiele godzin pracy

Rok: 2010

1 MASZYNA KRONANA 1 NAKRĘTKI KOTŁA GRZEWCZEGO 1 WARIANT DO CUKRU 1-CZĘŚCIOWY STOJAK KRZYŻOWY (CHROM) 1 13-WARSTWOWY SAMOCHÓD CROQAN PATELNIA CROQAN 13 SZT 1 OPAKOWANIE POZIOME (FLOW PACK) 1 OPAKOWANIE STOLIK PRZEDNI KOMPLETNA LINIA JEST NA SPRZEDAŻ, AKTYWNIE KORZYSTAMY Z NIEJ, NIE MA BRAKÓW, JEST W STANIE DO PODŁĄCZENIA I ROZPOCZĘCIA PRODUKCJI, POSIADAMY 2 LINII, 1 CHCEMY SPRZEDAĆ.

EXECUTIVE 135 Wytłaczarka gumy do żucia CAT przygotowana do wtryskiwania gumy do żucia do lizaków lub cukierków.

Rok: 1997

EXECUTIVE 135 Wytłaczarka gumy do żucia CAT przygotowana do wtryskiwania gumy do żucia do lizaków lub cukierków. Wytłaczarka gumy do żucia przygotowana do wtryskiwania gumy do żucia do lizaków lub cukierków. Maszyna pochodzi z 1997 roku, ale została poddana przeglądowi mechanicznemu w 2012 roku, a panel elektryczny jest całkowicie nowy z wariatorami OMRON dla pompy gumy do żucia i silników …

Haas EWB 2/2 maszyna do rurek waflowych

Rok: 1997

Maszyna do wypieku rurek waflowych Wymaga naprawy urządzenia ucinające rurki waflowe. Reszta sprawna Zużycie to było około 9m3/h gazu ziemnego - zależy jak są ustawione płomienie

Formierka wytłaczarka mas tłustych CFA 3

Rok: 2016

Formierka wytłaczarka mas tłustych rok produkcji 2016 18 ustników wydajność 4t/8h waga 990kg dodatkowo nóź pneumatyczny

Maszyna cukiernicza F. B. M TAC 200

Rok: 1997

Automatyczna maszyna do ciągłego temperowania czekolady Tac 200. W całości wykonana ze stali nierdzewnej. Pojemność misy kg 200.

Maszyna cukiernicza Sollich Mini Conbar

Rok: 2014

Pozycja # 8085 - MINI WAŁKI DO FORMOWANIA KONBARÓW Wyprodukowane przez SOLLICH Rolki formujące Mini-Conbar, Rok 2014, bardzo mało używane. Zawiera podajnik rolki papieru, 1. rolka ma szerokość 280 mm i średnicę 320 mm, 2. rolka ma szerokość 320 mm i średnicę 480 mm. Zawiera również agregat chłodniczy SOLLICH FKL-S 15, rok 2014, dostarczający zimną wodę do bębnów w celu …

Maszyna do cukierków Topitop

Rok:

W pełni utrzymana, bezawaryjna linia topitop Linia jest w dobrym stanie

Maszyna cukiernicza Pneumatic knife CNA 5

Rok: 2016

Nóż pneumatyczny CNA5 - szerokość cięcia 850mm - ilość skoków od 10 do 120/min - waga 100kg - rok produkcji 2016

Zestaw do galaretki Promet Delicje

Rok:

Zestaw do galaretki Delicje Sprzedam zestaw do obracania biszkoptów oraz przygotowywania i dozowania galaretki. Zestaw przystosowany do produkcji ciasteczek ale delicje.

Maszyna cukiernicza JEREMY MINIMAX UNO PLUS 45B Hot deal

Rok: 2015

Foremka do ciastek JEREMY, makaronik szerokość: 1200 cm wysokość: 1550 cm głębokość: 800 cm

Maszyna cukiernicza Apv Gaulin -

Rok: ~ 2000

Depozytowa roślina na galaretkę i cukierki wydajność od 250 do 300 kg / godz do centrum słodkich cukierków wypełnionych czekoladą zestaw na szt. 28,6 x 10 mm w całości wykonane ze stali nierdzewnej długość chłodnicy około 18 m, z 1 x stopniem formy za dodatkową opłatą można ustawić twarde cukierki z formami tefal także dla Lollipop lub dowolnego rozmiaru produktu …

Maszyna cukiernicza TBS Pack SBM-420-5SE

Rok: 2020

Producent Pakiet TBS Model SBM-420-5SE Maszyna do cukierków

Krajalnica CKA 31 ,do mas mlecznych Spomasz Pleszew

Rok: 1997

Krajalnica CKA 31 (krojenie wzdłuż): - produkcji: Spomasz – Pleszew - stosowana jest w przemyśle cukierniczym do krojenia masy krówkowej i toffi - ciężar : 620 kg - napęd stanowi motoreduktor bezstopniowy - obroty noży: 6,8 obr./min. - aktualna ilość noży: 19 sztuk - maksymalna ilość noży: 27 sztuk przy rozstawie między nożami równym 17 mm - maksymalna grubość batonu …

Melanżer NAGEMA EE6 - gniotownik obiegowy do czekolady, kremów

Rok:

Gniotownik obiegowy , melanżer, mieszalnik - typ: EE6 - prod. Nagema – Niemcy - nowe koła skośne w przekładni napędowej - nowe koło zębate żeliwne - nowe osłony wykonane z stali kwasoodpornej - nowy układ wyładowczy - żmijka wykonana z stali kwasoodpornej - nowa przekładnia w układzie wyładowczym - nowa szafa sterownicza z wolnym rozruchem sofstart stan techniczny jak nowy

Melanżer NAGEMA EE6 - gniotownik obiegowy

Rok: 1978

Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Po remoncie przekładni napędowej.

Maszyna cukiernicza NAGEMA ZS2

Rok: 1989

REF-2094 KALIBRATOR CUKIERÓW NAGEMA Numer rejestracyjny: 053. Rok: 1989. 380 V, 50 Hz, 10 A. Model: ZS2. 500 kg. Wymiary: długość 1380 mm, szerokość 550 mm, wysokość 1430 mm.

Maszyna cukiernicza Halbautomatische Mogulanlage

Rok: 2018

Gotowa do użycia, półautomatyczna instalacja Mogul do produkcji galaretek cukierniczych. Zestaw kuchenki 200 kg Urządzenie do gotowania żelatyny 80kg Rozlewnia 300kg/std Umieszczenie skrobi Sprzęt do odpylania Kondycjonowanie skrobi System transportu skrobi System czyszczenia skrobi System odsysania pyłu Pudełka na proszek i suszarki Roślina porcjująca Zakład pakujący Szczegółowe informacje można znaleźć w dokumencie PDF.



Melanżer - Nagema EE6

Rok:

Melanżer - Nagema EE6 Nagema Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Zdjęty z produkcji, po remoncie przekładni napędowej.