Używane różne maszyny cukiernicze 137

Haas EWB 2/2 maszyna do rurek waflowych Hot deal

Rok: 1997

Maszyna do wypieku rurek waflowych Wymaga naprawy urządzenia ucinające rurki waflowe. Reszta sprawna Zużycie to było około 9m3/h gazu ziemnego - zależy jak są ustawione płomienie

Maszyna cukiernicza Aquarius F600

Rok: 1996

Maszyna do lizaków Aquarius F600 4kw tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąty szósty Zawiera również: Tunel chłodniczy 3 tory z grupą chłodniczą linii F600 rok 2011 Maszyna do mrugnięcia i kalibracji Reig, która jest zgodna z F600 rok 2011

Maszyna cukiernicza Apv Gaulin -

Rok: ~ 2000

Depozytowa roślina na galaretkę i cukierki wydajność od 250 do 300 kg / godz do centrum słodkich cukierków wypełnionych czekoladą zestaw na szt. 28,6 x 10 mm w całości wykonane ze stali nierdzewnej długość chłodnicy około 18 m, z 1 x stopniem formy za dodatkową opłatą można ustawić twarde cukierki z formami tefal także dla Lollipop lub dowolnego rozmiaru produktu …

Maszyna cukiernicza Bühler SnackFix Cereal bar line

Rok: 2016

Producent: Bühler Model: Linia batonów zbożowych SnackFix Rok zakupu od producenta: 2016 Stan maszyny: Bardzo dobry, używana tylko w celach testowych Obecnie jest zapakowany w pudełko. Ale jeśli jest prawdziwe zainteresowanie, możemy zbudować maszynę, aby potencjalni nabywcy mogli ją zobaczyć. Powód sprzedaży: Maszyna była używana tylko do testów, których już nie przeprowadzamy. Linia produkcyjna SnackFix by Bühler Cereal Bar składająca …

Melanżer NAGEMA EE6 - gniotownik obiegowy

Rok:

Gniotownik obiegowy - mieszalnik Producent: Nagema - Niemcy Typ: EE6 Urządzenie jak nowe

Maszyna cukiernicza SRC SD 300

Rok: 2014

Kontynuuj technologię pieczenia systemowego i foliowego o wydajności od 150 kg do 300 kg na godzinę, cukierki twarde: Linia produkcyjna wyposażona jest w następujące części: - zbiornik przygotowawczy i kran - Formy próżniowe do mikrofilmów - układ wtryskowy oraz linia wtryskowo-chłodząca - aluminium formowane wtryskowo pokryte teflonem - wytwornica pary (oszczędność kosztów energii elektrycznej) -2 różne formy TA CENA DOTYCZY …

Maszyna cukiernicza NUOVA ASTRATURRI PL 300

Rok: 1999

NOWOŚĆ Pionowy Mikser Planetarny ASTRATURRI Model PL 300 Rok budowy: 2000 Planetarny system mieszania łączący użycie jednego lub dwóch narzędzi w zależności od wymaganej obróbki. Automatyczne podawanie i dozowanie zarówno proszkowych, jak i płynnych składników, które można dodawać do mieszanki za pomocą ręcznego lub automatycznego podawania. W komplecie z umywalkami ze stali nierdzewnej. Hermetyczna uszczelka do makaronu pęcherzykowego.

Maszyna cukiernicza ANACONDA ANACONDA

Rok:

Pudełko zawierające spiralę chłodzącą wprowadzoną w obwód produkcji cukierniczej, ale nadaje się również do produktów piekarniczych i tym podobnych. Wężowaty kształt, przypominający anakonda, która rozwija się na wysokość z bardzo ograniczonym marginesem separacji między piętrami, co pozwala na zajęcie niewielkiej przestrzeni. Pudełko z zamykanymi drzwiami, w którym znajduje się anakonda, ma wysokość 3 metrów i podstawę 3,20 metra x 3,55 …

Maszyna cukiernicza Proform R&S 12/3

Rok: ~ 2008

Proform Rolling & scoring Line Zbudowany w 2008 roku Składa się z: Wytłaczarki arkuszy napędzanej silnikiem o mocy 15 KM, z podajnikiem proszkowym. 5-stopniowa rolka laminująca Szerokość 400 Mm Średnica rolki laminującej Około 150 Mm Zestaw do cięcia granulek gumowych teraz na sztuki 12 X 14 Mm Każdy wałek do laminowania ma swój własny reglat prędkości silnika 1 Hp według …

Maszyna cukiernicza NAGEMA ZS2

Rok: 1989

KALIBRATOR NAGEMA CARMELS Rok: 1989. 380V, 50Hz, 10A. Model: ZS2. 500 kg. Wymiary: długość 1380 mm, szerokość 550 mm, wysokość 1430 mm.

Maszyna cukiernicza DL GROUP custom

Rok: 2006

Praliny 200kg produktu w doskonałej misce całkowicie odnowione i zgodne z palnikiem na gaz ziemny.

Krajalnica CKA 31 ,do mas mlecznych Spomasz Pleszew

Rok: 1997

Krajalnica CKA 31 (krojenie wzdłuż): - produkcji: Spomasz – Pleszew - stosowana jest w przemyśle cukierniczym do krojenia masy krówkowej i toffi - ciężar : 620 kg - napęd stanowi motoreduktor bezstopniowy - obroty noży: 6,8 obr./min. - aktualna ilość noży: 19 sztuk - maksymalna ilość noży: 27 sztuk przy rozstawie między nożami równym 17 mm - maksymalna grubość batonu …

Maszyna cukiernicza - -

Rok: 1998

PREZENTACJA KANDYDOWANIA LINII ZAWIERAJĄCEJ ROLĘ WÓZKĄ, WIELKOŚCI OBRĘCZU, ZIMNEGO ŁAŃCUCHA, CHŁODZENIA I POWIERZCHNI FILLER W 1998

Melanżer - Nagema EE6

Rok:

Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Zdjęty z produkcji, po remoncie przekładni napędowej.


Maszyna cukiernicza Sanke SK-1000-I

Rok: 2014

Żucie gumy Maszyna pakowania, gumy do żucia Wrapping automat + Wytłaczarka Prędkość ślimaka: 18C / M, MAX MOC 600 kg / h dia ślimaka: 160 mm, rozmiar 130mm * 30mm wylot Moc: 40 KWcırculation objętość wody 0-400 l / h

Maszyna cukiernicza LJC II (360 kg\h)

Rok: 2016

Maszyna cukiernicza LJC II o wydajnościach od 160 kg do 360 kg na godzinę, cukierki twarde: Linia produkcyjna wyposażona jest w następujące części: - zbiornik przygotowawczy i napinanie - Coocking vacum mashyna - układ wtryskowy oraz linia wtryskowa i chłodząca - aluminiowa forma wtryskowa pokryta teflonem (3 rodzaje) - barwnik do iniekcji aromatu.

Maszyna cukiernicza Sollich KSF 800

Rok: 1977

Producent: SOLLICH Typ: KSF 800 Branża przemysłu: marcepan nugat Opis: na msze marcypańskie i nugatowe szerokość robocza: 800mm wyjście: średnica 20mm - waga 8g - ok. 180 kg / z formą do ciasta i taśmą podającą elektryczne: 230/400 V, 50 Hz rok: 1977 Zawiera 17 różnych rolek formujących nadaje się do dużych ilości produkcyjnych plastikowe rolki ze stalowym rdzeniem bezstopniowa …

Maszyna cukiernicza Spomasz CKA 9e

Rok: 2002

Kocioł do podgrzewania nadzień CKA 9e - typ: CKA 9e - producent: Spomasz Pleszew - pojemność robocza: 140 l - pojemność całkowita: 180 l - waga: 535 kg - moc silnika 0,75 kW - obroty mieszadła 26,5 obr/min - ogrzewanie parą

Melanżer NAGEMA EE6 - gniotownik obiegowy Hot deal

Rok: 1978

Melanżer, do rozdrabniania masy i przygotowywania kremów. Po remoncie przekładni napędowej.


Różnego typu maszyny używane wykorzystywane do produkcji cukierków, ciastek i innych wyrobów cukierniczych.