Wyświetla 1 - 20 z 54
Rok: 1996
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Max. waga ciasta | 140 g |
---|
Rok: 1996
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 900 g |
Min. waga ciasta | 180 g |
---|
Rok: 1997
Wydajność | 36000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 165 g |
Min. waga ciasta | 42 g |
---|
Rok: 1998
System przenoszenia tektury i tacek Producenci: WP, Alit Rok: różne od 1998 do 2015 Wydajność: Do 7 tac/desek na godzinę Lokalizacja: Włochy Nadal w linii, widać z ciastem Składający się z: System transportu tacek i desek, 1998 • 7 tac na minutę • Rozmiar tacy 74 x 74 centymetry Tirel frigo, 1998 • Garownia z obrotową tacą • Czas garowania …Rok: 1998
Rok produkcji: 1998 - Dzielarka do ciasta, typ: Parta U 2002 (YOC 2013) - Frezarka do ukosowania kołowego, typ: CR-59 (1998) - Wał długi, typ: Combi U (1998) - Komora kuchennaRok: 2000
Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 70 g |
Min. waga ciasta | 50 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2004
Min. waga ciasta | 60 g |
---|
Max. waga ciasta | 600 g |
---|
Rok: 2004
Wydajność | 24000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 112 g |
Min. waga ciasta | 55 g |
---|
Rok: 2005
Proofer Holtkamp jest wyposażony w sekcje transportowe. Dla 360 płyt lub tac 900x800mm. Posiada 2 wieże magazynowe na ok. 750 płyt. Te dodatkowe informacje są standardem dla tego modelu. Podczas wizyty należy zawsze dokładnie sprawdzić szczegóły. Proofer Holtkamp, zintegrowany z kompletną linią do produkcji chleba wprowadzoną w 2005 roku, reprezentuje szczyt wydajności i precyzji w przemyśle piekarniczym. Wykonany przez firmę …Rok: 2005
do produkcji bagietek rok 2005 bardzo dobry stan składający się z: * Pas do podnoszenia ciasta * Zasobnik do ciasta LIPPELT, model: Star * prasa, rolki ze stali nierdzewnej * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: RN2/560 * Przenośnik taśmowy CANOL, model: MCI690L * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: CAL700 * Stół do rzepaku i gilotyna, model: …Rok: 2007
Wydajność | 28000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 550 g |
Min. waga ciasta | 40 g |
---|
Rok: 2007
Wydajność | 5000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 120 g |
Min. waga ciasta | 40 g |
---|
Rok: 2008
Wydajność | 3600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 2800 g |
Min. waga ciasta | 300 g |
---|
Rok: 2009
Wydajność | 40000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 225 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|