Linia wstępnie upieczonych mrożonych bagietek Mecatherm

Rok: 1996

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 900 g
Min. waga ciasta 180 g

Linia do makijażu koków AMF

Rok: 1997

Wydajność 36000 u/h
Max. waga ciasta 165 g
Min. waga ciasta 42 g

Alit, WP Linia chlebowa

Rok: 1998

System przenoszenia tektury i tacek Producenci: WP, Alit Rok: różne od 1998 do 2015 Wydajność: Do 7 tac/desek na godzinę Lokalizacja: Włochy Nadal w linii, widać z ciastem Składający się z: System transportu tacek i desek, 1998 • 7 tac na minutę • Rozmiar tacy 74 x 74 centymetry Tirel frigo, 1998 • Garownia z obrotową tacą • Czas garowania …


Linia produkcyjna chleba W&P HATON

Rok: 1998

Rok produkcji: 1998 - Dzielarka do ciasta, typ: Parta U 2002 (YOC 2013) - Frezarka do ukosowania kołowego, typ: CR-59 (1998) - Wał długi, typ: Combi U (1998) - Komora kuchenna

Linia produkcyjna chleba Rondo Laminazione

Rok: 2000

Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.


Linia produkcyjna chleba Konig KGV Combi 2000 line

Rok: 2003

Wydajność 15000 u/h
Max. waga ciasta 140 g
Min. waga ciasta 30 g

Linia produkcyjna chleba König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Rok: 2003

Wydajność 15600 u/h
Max. waga ciasta 70 g
Min. waga ciasta 50 g

Linia produkcyjna chleba Konig Buns and Rolls

Rok: 2003

Wydajność 15000 u/h
Max. waga ciasta 140 g
Min. waga ciasta 30 g


Linia do makijażu bajgli ABI

Rok: 2004

Wydajność 24000 u/h
Max. waga ciasta 112 g
Min. waga ciasta 55 g

Linia produkcyjna chleba Holtkamp proofer

Rok: 2005

Proofer Holtkamp jest wyposażony w sekcje transportowe. Dla 360 płyt lub tac 900x800mm. Posiada 2 wieże magazynowe na ok. 750 płyt. Te dodatkowe informacje są standardem dla tego modelu. Podczas wizyty należy zawsze dokładnie sprawdzić szczegóły. Proofer Holtkamp, zintegrowany z kompletną linią do produkcji chleba wprowadzoną w 2005 roku, reprezentuje szczyt wydajności i precyzji w przemyśle piekarniczym. Wykonany przez firmę …

Linia produkcyjna chleba DIVERSE -

Rok: 2005

do produkcji bagietek rok 2005 bardzo dobry stan składający się z: * Pas do podnoszenia ciasta * Zasobnik do ciasta LIPPELT, model: Star * prasa, rolki ze stali nierdzewnej * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: RN2/560 * Przenośnik taśmowy CANOL, model: MCI690L * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: CAL700 * Stół do rzepaku i gilotyna, model: …

Linia do produkcji chleba Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi

Rok: 2007

Wydajność 28000 u/h
Max. waga ciasta 550 g
Min. waga ciasta 40 g

Linia produkcyjna chleba KONIG Classic Rex

Rok: 2007

Wydajność 5000 u/h
Max. waga ciasta 120 g
Min. waga ciasta 40 g


Linia produkcyjna chleba WP Haton Bread Line

Rok: 2008

Wydajność 3600 u/h
Max. waga ciasta 2800 g
Min. waga ciasta 300 g

Linia produkcyjna chleba AutoBake, Comas, Dubör, Wolf and Econo-pack Cupcake production line

Rok: 2009

Wydajność 40000 u/h
Max. waga ciasta 225 g
Min. waga ciasta 30 g