Wyświetla 1 - 20 z 51
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 70 g |
Min. waga ciasta | 50 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2004
Min. waga ciasta | 60 g |
---|
Max. waga ciasta | 600 g |
---|
Rok: 2008
Linię konig sprzedajemy bez minirexa. Linia jest w pełni sprawna. Skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji. te dodatkowe informacje są standardem dla tego modelu. Prosimy zawsze podczas wizyty dokładnie sprawdzić szczegóły Konig Laurin 1000 to wszechstronna maszyna do przetwarzania żywności, zaprojektowana specjalnie do wydajnej produkcji bułek i kaiserów w piekarniach i zakładach produkujących żywność. Ta kompletna linia produkcyjna, …Rok: 2011
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 400 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2022
Wydajność | 1700 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 700 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2014
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 1996
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 900 g |
Min. waga ciasta | 180 g |
---|
Rok: 2010
Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobówRok: 2009
Wydajność | 1500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2007
Wydajność | 28000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 550 g |
Min. waga ciasta | 40 g |
---|
Rok: 2013
Wydajność | 12000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 200 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2000
Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.Rok: 2018
Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.