Wyświetla 1 - 19 z 19
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2011
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 400 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2022
Wydajność | 1700 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 700 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2014
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 2010
Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobówRok: 2009
Wydajność | 1500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2013
Wydajność | 12000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 200 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2018
Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.Rok: 2009
Wydajność | 1500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 2000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 2011
Wydajność | 1600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2019
Producenci: Tonelli, Hinds bock, Sarmasik i Elips Lata: różne od 1997 do 2019 Wydajność: do 180 produktów na minutę, w zależności od produktu Lokalizacja: Jordania Wycofany z produkcji, nadal zainstalowany Składający się z: Maszyna do rozbijania jaj Shanghai Szczerość IPM, 2015 Mikser planetarny Tonelli 120 litrów z 2 misami, 2013 Precyzyjny rozdzielacz do kubków papierowych, 1997 Depozytownik Hinds Bock, 12 …Rok: 2023
Wielofunkcyjna LINIA CUKIERSKA BPL 280 przeznaczona jest do łatwej produkcji dużych ilości różnego rodzaju pieczywa i ciastek, nadziewanych lub nie, z ciasta drożdżowego, francuskiego itp. Uniwersalność linii pozwala na produkcję szerokiej gamy produktów bez znaczących zmian w modułowym składzie linii. Np.: bułki, serniki, bułki hamburgerowe, ciasto francuskie, bułki do hot dogów, bułki nadziewane, pieczywo francuskie, pączki, rogaliki, rogaliki nadziewane, mini …Rok: 2019
Kompletna linia do produkcji chleba Stal nierdzewna IDETC O nowy początek i dobre przedsięwzięcie rok 2019Rok: 2009
Wydajność | 40000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 225 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2020
Linia składa się z następujących maszyn: Linia do wszystkich rodzajów ciast, szczególnie mokrych (do 80%) 1) Zaokrąglarka stożkowa Haton CR-59 - podgrzewana, naoliwiona, sterowana częstotliwościowo i z regulowanym zsypem 2) garownia pośrednia Haton AF 2002 - w pełni zautomatyzowana ze sterowaniem cyfrowym i przenośnikiem umieszczającym 3) Stół frezarski Haton Combi U - najlepsza maszyna, jaką Haton ma do zaoferowania w …