Wyświetla 1 - 20 z 36
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 70 g |
Min. waga ciasta | 50 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2004
Min. waga ciasta | 60 g |
---|
Max. waga ciasta | 600 g |
---|
Rok: 2008
Linię konig sprzedajemy bez minirexa. Linia jest w pełni sprawna. Skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji. te dodatkowe informacje są standardem dla tego modelu. Prosimy zawsze podczas wizyty dokładnie sprawdzić szczegóły Konig Laurin 1000 to wszechstronna maszyna do przetwarzania żywności, zaprojektowana specjalnie do wydajnej produkcji bułek i kaiserów w piekarniach i zakładach produkujących żywność. Ta kompletna linia produkcyjna, …Rok: 2011
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 400 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2022
Wydajność | 1700 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 700 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2014
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 2007
Wydajność | 28000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 550 g |
Min. waga ciasta | 40 g |
---|
Rok: 2010
Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobówRok: 2009
Wydajność | 1500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2013
Wydajność | 12000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 200 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2000
Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.Rok: 2018
Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.Rok: 1998
System przenoszenia tektury i tacek Producenci: WP, Alit Rok: różne od 1998 do 2015 Wydajność: Do 7 tac/desek na godzinę Lokalizacja: Włochy Nadal w linii, widać z ciastem Składający się z: System transportu tacek i desek, 1998 • 7 tac na minutę • Rozmiar tacy 74 x 74 centymetry Tirel frigo, 1998 • Garownia z obrotową tacą • Czas garowania …Rok: 2019
Producenci: Tonelli, Hinds bock, Sarmasik i Elips Lata: różne od 1997 do 2019 Wydajność: do 180 produktów na minutę, w zależności od produktu Lokalizacja: Jordania Wycofany z produkcji, nadal zainstalowany Składający się z: Maszyna do rozbijania jaj Shanghai Szczerość IPM, 2015 Mikser planetarny Tonelli 120 litrów z 2 misami, 2013 Precyzyjny rozdzielacz do kubków papierowych, 1997 Depozytownik Hinds Bock, 12 …