Linia produkcyjna chleba König Bun production line

Rok: 2012

Wydajność 5100 u/h
Max. waga ciasta 85 g
Min. waga ciasta 35 g

Linia produkcyjna chleba König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Rok: 2003

Wydajność 15600 u/h
Max. waga ciasta 70 g
Min. waga ciasta 50 g

Linia produkcyjna chleba König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Rok: 2012

Wydajność 5100 u/h
Max. waga ciasta 85 g
Min. waga ciasta 35 g


Linia produkcyjna chleba MECATHERM BLOC RT 2

Rok: 2011

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 400 g
Min. waga ciasta 100 g



Linia produkcyjna chleba VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Rok: 2014

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 1000 g
Min. waga ciasta 200 g


Linia do produkcji chleba Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi

Rok: 2007

Wydajność 28000 u/h
Max. waga ciasta 550 g
Min. waga ciasta 40 g

Linia wstępnie upieczonych mrożonych bagietek Mecatherm

Rok: 1996

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 900 g
Min. waga ciasta 180 g

Linia produkcyjna chleba POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL.

Rok: 2010

Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobów

Linia produkcyjna chleba Mecatherm Tradivider

Rok: 2016

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 400 g

Linia produkcyjna chleba WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Rok: 2009

Wydajność 1500 u/h
Max. waga ciasta 1200 g
Min. waga ciasta 100 g

Linia produkcyjna chleba König Industrie Rex Futura line

Rok: 2013

Wydajność 12000 u/h
Max. waga ciasta 200 g
Min. waga ciasta 30 g

Linia produkcyjna chleba Rondo Laminazione

Rok: 2000

Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.

Linia produkcyjna chleba Konig KGV Combi 2000 line

Rok: 2003

Wydajność 15000 u/h
Max. waga ciasta 140 g
Min. waga ciasta 30 g

Linia produkcyjna chleba Pietroberto Raffinatrice/cilindro

Rok: 2018

Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.


Alit, WP Linia chlebowa

Rok: 1998

System przenoszenia tektury i tacek Producenci: WP, Alit Rok: różne od 1998 do 2015 Wydajność: Do 7 tac/desek na godzinę Lokalizacja: Włochy Nadal w linii, widać z ciastem Składający się z: System transportu tacek i desek, 1998 • 7 tac na minutę • Rozmiar tacy 74 x 74 centymetry Tirel frigo, 1998 • Garownia z obrotową tacą • Czas garowania …