Linia produkcyjna chleba König Bun production line

Rok: 2012

Wydajność 5100 u/h
Max. waga ciasta 85 g
Min. waga ciasta 35 g

Linia produkcyjna chleba König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Rok: 2003

Wydajność 15600 u/h
Max. waga ciasta 70 g
Min. waga ciasta 50 g

Linia produkcyjna chleba König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Rok: 2012

Wydajność 5100 u/h
Max. waga ciasta 85 g
Min. waga ciasta 35 g


Linia produkcyjna chleba Konig Laurin 1000

Rok: 2008

Linię konig sprzedajemy bez minirexa. Linia jest w pełni sprawna. Skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji. te dodatkowe informacje są standardem dla tego modelu. Prosimy zawsze podczas wizyty dokładnie sprawdzić szczegóły Konig Laurin 1000 to wszechstronna maszyna do przetwarzania żywności, zaprojektowana specjalnie do wydajnej produkcji bułek i kaiserów w piekarniach i zakładach produkujących żywność. Ta kompletna linia produkcyjna, …

Linia produkcyjna chleba MECATHERM BLOC RT 2

Rok: 2011

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 400 g
Min. waga ciasta 100 g




Linia produkcyjna chleba VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Rok: 2014

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 1000 g
Min. waga ciasta 200 g

Linia wstępnie upieczonych mrożonych bagietek Mecatherm

Rok: 1996

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 900 g
Min. waga ciasta 180 g

Linia do produkcji chleba Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi

Rok: 2007

Wydajność 28000 u/h
Max. waga ciasta 550 g
Min. waga ciasta 40 g

Linia produkcyjna chleba Mecatherm Tradivider

Rok: 2016

Wydajność 2500 u/h
Max. waga ciasta 400 g

Linia produkcyjna chleba POLIN VBS-CB 300/4 SX 6080 GHIGL.

Rok: 2010

Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobów

Linia produkcyjna chleba WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Rok: 2009

Wydajność 1500 u/h
Max. waga ciasta 1200 g
Min. waga ciasta 100 g

Linia produkcyjna chleba König Industrie Rex Futura line

Rok: 2013

Wydajność 12000 u/h
Max. waga ciasta 200 g
Min. waga ciasta 30 g


Linia produkcyjna chleba Rondo Laminazione

Rok: 2000

Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.

Linia produkcyjna chleba Konig KGV Combi 2000 line

Rok: 2003

Wydajność 15000 u/h
Max. waga ciasta 140 g
Min. waga ciasta 30 g

Linia produkcyjna chleba Pietroberto Raffinatrice/cilindro

Rok: 2018

Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.