Wyświetla 1 - 20 z 37
Rok: 2016
Linia produkcyjna Mateks Borek / Burek Maszyny są w bardzo dobrym stanieRok: 2011
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 400 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2018
Wydajność | 3000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2009
Wydajność | 24000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 130 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2002
Wydajność | 12000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 180 g |
Min. waga ciasta | 85 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2000
ZAKŁAD PRZEMYSŁOWY DO PRODUKCJI CHLEBA O WYSOKIM WILGOCIRok: 2014
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 2000
Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Stal nierdzewna, długość całkowita 7000mm, linia ta składa się z sekcji podającej – wielorolkowej głowicy satelitarnej, szpilki krzyżowej, a następnie kalibratora wykonującego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.Rok: 2003
Wydajność | 15600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 70 g |
Min. waga ciasta | 50 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 1995
Wydajność | 1000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1500 g |
Min. waga ciasta | 250 g |
---|
Rok: 2009
Wydajność | 40000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 225 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2005
do produkcji bagietek rok 2005 bardzo dobry stan składający się z: * Pas do podnoszenia ciasta * Zasobnik do ciasta LIPPELT, model: Star * prasa, rolki ze stali nierdzewnej * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: RN2/560 * Przenośnik taśmowy CANOL, model: MCI690L * Wałkownica do ciasta LIPPELT / CANOL, model: CAL700 * Stół do rzepaku i gilotyna, model: …