Wyświetla 1 - 20 z 54
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2003
Wydajność | 15600 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 70 g |
Min. waga ciasta | 50 g |
---|
Rok: 2012
Wydajność | 5100 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 85 g |
Min. waga ciasta | 35 g |
---|
Rok: 2004
Min. waga ciasta | 60 g |
---|
Max. waga ciasta | 600 g |
---|
Rok: 2011
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 400 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2022
Wydajność | 1700 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 700 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2014
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1000 g |
Min. waga ciasta | 200 g |
---|
Rok: 2007
Wydajność | 28000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 550 g |
Min. waga ciasta | 40 g |
---|
Rok: 1996
Wydajność | 2500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 900 g |
Min. waga ciasta | 180 g |
---|
Rok: 2010
Linia modułowa pozwalająca na wypiek dowolnego rodzaju pieczywa z automatycznymi rozwiązaniami dostosowanymi do małych i średnich laboratoriów. Możliwe formaty: Zakwaterowanie w 1. sposób Półbagietka na 2 sposoby Hot-dog na 3 sposoby Czterokierunkowe buty francuskie Demi francuski 5-sposób 6-drożny mini hot dog Mignon na 7 sposobówRok: 2013
Wydajność | 12000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 200 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2009
Wydajność | 1500 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 1200 g |
Min. waga ciasta | 100 g |
---|
Rok: 2000
Linia do formowania ciasta Rondo Laminazione Linia ze stali nierdzewnej, długość całkowita 7000 mm, składająca się z sekcji podającej – wielowalcowej głowicy satelitarnej, napinacza poprzecznego, a następnie kalibratora wytwarzającego ciasto francuskie z bloków/kęsów do końcowej szerokości 600 mm i grubości 2-3 mm, w komplecie z rysunkami elektrycznymi i instrukcjami.Rok: 2003
Wydajność | 15000 u/h |
---|---|
Max. waga ciasta | 140 g |
Min. waga ciasta | 30 g |
---|
Rok: 2018
Rafiner do makaronu Pietroberto zregenerowany jak nowy, kompletny ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa EEC i certyfikowany.