Wyświetla 1 - 20 z 25
Rok: 2023
Rodzaje pierogów: Imitacja ręcznie robionych pierogów koronkowych. Kluski wyprodukowane przez to urządzenie można gotować na parze, smażyć i gotować. Idealnie nadaje się do różnorodnych obiektów kulinarnych, od kawiarni i restauracji po firmy cateringowe. Maszyna posiada przyjazny interfejs użytkownika. Jego intuicyjna konstrukcja sprawia, że nawet personel o minimalnym przeszkoleniu (1 osoba) może go efektywnie obsługiwać. System napełniania charakteryzuje się beznarzędziową konstrukcją …Rok: 2019
na sprzedaż używana linia do pierogów firmy Zasada. Zestaw składa się z transportera, kociołka do gotowania oraz schładzania.Rok: 2022
W 100% w pełni funkcjonalny SG 30 możliwa wycieczka dostępne wideoRok: 2016
W 100% w pełni funkcjonalna maszyna do produkcji różnego rodzaju i kształtów makaronów... La Parmigiana wydajność 30 kg netto/h dostępne wideo możliwość sprawdzeniaRok:
Linia pizzy składająca się z następujących elementów: Niebieski przenośnik taśmowy 500 mm dł. x 400 mm szer Frezarka Geotec, model G10 4CU ze stali nierdzewnej Posypywacz mąki Taśma przekrojowa Mac-Pan 470mm x 2800mm, podwójna rolka Przenośnik taśmowy niebieski 400mm x 1300mm z dodatkowym przenośnikiem obrotowym 180 taśm 500mm x 400mm Przenośnik pochyły, pas niebieski, 400 mm szer. x 1300 mm …Rok: 2016
Szerokość pasa | 900 mm |
---|
Rok: ~ 2019
Wydajność | 80 u/h |
---|
Szerokość pasa | 170 mm |
---|
Rok:
SELA TR95 Inox maszyna do makaronu z chłodzeniem wodnym Pojemność wanny do mieszania ciasta 6 kg Wydajność godzinowa mieszania + tłoczenia 15 - 18 kg Wydajność godzinowa wynosi tylko 20 - 27 kg Wymiary (szer./gł./wys.) 380 x 900 x 880 mm Wysokość ramy podstawy 580 mm (opcjonalnie) Waga 115kg Silnik 0,75 kW Chłodzenie wodne wentylator nożownik Szerokość pasma ciasta (na …