Niestety ta oferta nie jest już aktualna

Maszyna piekarnicza Paneotrad V3

Czy chcesz otrzymyć powiadomienie jeśli w przyszłości pojawi się taka maszyna? Jeśli tak, wpisz swój adres e-mail poniżej - poinformujemy Cię jak tylko dostępna będzie alternatywa.

Lista podobnych maszyn

Maszyna piekarnicza Paneotrad V3

Producent Paneotrad
Model V3
Rok 2016
Lokalizacja Francja FR
Rodzaj Piekarnictwo - inne
ID produktu P81121123

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2018
Liczba ofert online 3
Ostatnia aktywność 3 marca 2020

Dane techniczne

-------------------
Długość x szerokość x wysokość 1320.0 mm × 1150.0 mm × 1825.0 mm
Waga-
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny po remoncie
Zgodność z normami CE tak
Status do obejrzenia

Opis

Paneotrad to unikalny i opatentowany proces oddzielania i kształtowania kawałków ciasta.

używać:

Paneotrad® to maszyna pierwotnie zaprojektowana do wytwarzania tradycyjnych chlebów. Dzisiaj przystosowuje się do większości piekarni, w których priorytetowe znaczenie ma poszukiwanie bardzo porowatej struktury komórkowej. Rewolucyjna w swojej koncepcji, zastosowanie Paneotrad® respektuje strukturę ciasta, bez odgazowywania lub uciekania się do stresujących operacji, które są tradycyjnym podziałem i kształtowaniem. Otrzymany w ten sposób miękisz jest mocny, bardziej odporny, a jednocześnie giętki, elastyczny i o niezwykłym smaku.
Paneotrad® jest prostą i wszechstronną maszyną, która oferuje wiele rozwiązań roboczych zarówno w zakresie różnych kształtów wytwarzanych produktów, jak i procesu wypieku chleba.

Zasada działania:

Użytkownik rozpoczyna od umieszczenia "tacy tnącej", która zawiera pastę (wcześniej przechowywaną w tacce w 4 ° C przez 24 do 72 godzin) wewnątrz Paneotrad®.
Następnie wybiera pożądany tryb pracy: formowanie lub proste wyrównanie (możliwy jest trzeci tryb "czyszczenia").
Przed rozpoczęciem cyklu roboczego użytkownik wybiera kombinację nacięć spośród 6 możliwości oferowanych przez 3 matryce, które wyposażają uchwyt narzędzia i określa ciśnienie wyrównujące, które należy przyłożyć do ciasta: "twarde ciasto", "ciasto" miękkie "lub" bez wyrównania ".
Pod koniec cyklu roboczego Paneotrad® ukształtowane ciasto może przejść bezpośrednio do gotowania.

konstrukcja:

Matryce, taca i taca do cięcia w materiale polimerowym nadającym się do kontaktu z żywnością
1 przezroczysta i zbalansowana brama dostępowa
1 okno wizualizacji macierzy
Montowany na kółkach skrętnych
Kolumny narożne, ościeżnice i przekładki ze stali nierdzewnej
Lakierowane panele okładzinowe
Elektromechaniczny panel sterowania
 
Czas trwania cyklu:

Orientacyjny czas między początkiem cyklu (zielona akcja przycisku) a końcem pracy (zielona dioda LED wyłączona)

Wyrównanie + proste cięcie: 48 s
Proste cięcie: 30 s
Wyrównanie + podwójne cięcie: 76 s
Podwójne cięcie: 67 s
Wyrównanie: 22 s

Kontrolowany, oczyszczony, poprawiony i gwarantowany materiał


Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Zobacz alternatywne oferty

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English