Wyświetla 1 - 20 z 256
Rok:
Używana maszyna na strąki TME 50 uderzeń stan bardzo dobry, sprzedaję ze względu na zmianę na większe auto.Rok: 2017
Carpigiani Pastochef RTL55 Od 2017 r Maszyna w idealnym stanie Niskie godziny pracyRok: 2021
Marka FRIGA BOHN 135m3, 2 niezależne przestrzenie oddzielone drzwiami pośrednimi 2 niezależne dyski drzwi pośrednie Telewig Rok 2021 Stan Jak nowyRok: 2019
Producent Caveco Model Magia 2.0 Rok 2019 Pakowarka próżniowa firmy Caveco działa idealnieRok: 2011
Sprzedam pasteryzator płytowy przeznaczony do produkcji jogurtów lub mleka fermentowanego. Rzeczywista wydajność: 750 L/H Temperatura pasteryzacji: 80°C Czas komory: 3 minuty Ogrzewanie za pomocą 2 oporników elektrycznych Rok 2011 Marka ELECREMRok: 2020
Wydajność | 900 L |
---|---|
Materiał zbiornika |
Średnica zbiornika | 1100 mm |
---|---|
Obroty/min | 10 rpm |
Rok: 2009
Sortownik optyczny Buhler SORTEX E Sorter optyczny z dwiema kameramiRok: 2022
Szerokość taśmy | 2000 mm |
---|
Chłodzenie | Tak |
---|
Rok: 1990
Sollich MINI COATER Maszyna do produkcji czekolady SOLLICH ENROBER Z DODATKOWĄ OPCJĄ WYJŚCIA NA TRUFLERok: 2021
WARSTWOWY Marka DITO SAMA Rok 2021 Stan Jak nowy, bardzo mało używanyRok: 2019
Gofrownica przemysłowa Grossmann Waffeln SWB-30 2019 Doskonały stan. Data 2019. Dostarczane z całą dokumentacją i certyfikatem zgodności. 30 gofrownic. 1200/1300 sztuk/godz Podłączenie elektryczne: 3P+T 3 Kw w 380v Średnica gofrownicy: 20 cm Płyta obrotowa uchwytu do gofrów, napędzana motoreduktorem z napędem o zmiennej prędkości, 1 cykl trwa ~3 sekundy 30 gofrownic, w tym 25 w akcji i 5 odkrytych pomiędzy …Rok:
Maszyna idealnie nadaje się do przetwarzania produktów rolnych. Kompletny i wszechstronny system, idealny do uzyskania opakowanego i gotowego do sprzedaży produktu z surowców spożywczych. Zastosowane technologie umożliwiają przeprowadzenie zarówno fazy gotowania i zagęszczania w próżni, jak i fazy sterylizacji i pasteryzacji pakowanego produktu. Maszyna jest kompletną maszyną typu „wszystko w jednym”, za pomocą której można tworzyć laboratoria przetwórstwa żywności w …