Opis
LINIA DO FORMOWANIA CZEKOLADY
Linia przeznaczona jest do produkcji zwykłej czekolady i czekolady ze składnikami do 28-30%.
Wyprodukowany przez NIELSEN
Model M680,
3 x 400 V, 55 kW, 50 Hz.
Wydajność do 15 form / min. (około 1000 kg / h)
Liczba form: 325 szt. (Formy w jednym zestawie, w tym formy do zmiany - 450 szt.)
Wymiar formy: 724x358x34mm
Czas chłodzenia dla form 15 prędkości / min: 17,2 min.
Nielsen M680 jest wyposażony w akcesoria do następujących produktów:
1) Batonik czekoladowy 100g (24 wsporniki) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada lub składniki czekoladowe
2) Batonik czekoladowy 100g (6 pasków) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada lub składniki czekoladowe
3) Batonik czekoladowy 100g (12 wsporników) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada lub składniki czekoladowe
4) Czekoladowy baton 150g-200g (14 wsporników) - wymiary batonika 194x92x10mm - zwykła czekolada lub składniki czekoladowe
5) Na formie z punktu 4 można wyprodukować baton czekoladowy SLIM 100g (14 wsporników) - wymiary pręta 192x90x4,5mm - są dwa zestawy form z innym logo.
6) Czekoladowy baton 220g-300g (20 wsporników) - wymiary batonika 282x90x8-13mm - zwykła czekolada lub składniki czekoladowe - są dwa zestawy form z innym logo.
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.