Kompletna linia produkcyjna do krakersów okruchowych minipan Hot deal

Cena na zapytanie

Zaoferuj cenę
Producent minipan
Model linea laminati
Rok 2005
Lokalizacja Włochy IT
Rodzaj Kompletne linie do produkcji biszkoptow i rogalikow
ID produktu P250127140
Język

Dane techniczne

Wydajność 400 u/h
Szerokość pasa 600 mm
Długość pasa 20000 mm
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 21000,0 × 2000,0 × 2500,0
Waga 1900 kg
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status w produkcji

Opis

W pełni zautomatyzowana linia Minipan do produkcji dowolnego rodzaju ciasta francuskiego, zarówno na zakwasie, jak i bez zakwasu, może produkować krakersy, sfogliatine, scrocchiarella, ale także długie friselle i bruschetty do późniejszego przecięcia na pół. Linia składa się z 5 części, 1 podnośnika do podnoszenia pojemnika z ciastem i opróżniania go do wytłaczarki, 1 bloku produkcyjnego i kształtowania wytłaczania, 2 bloku składającego się z 3 przejść rolkowych do regulacji różnych grubości + 1 wałka do wykrawania ciasta, cięcia wzdłużnego, cięcia poprzecznego i automatycznego panoramowania. Trzeci blok składa się z rozpylacza do oleju lub innych płynów, aromatyzatora do dodawania rozmarynu lub sezamu itp., solarki do dodawania ziaren soli, wszystkie automatyczne i regulowane dla różnych ilości, w końcu automatyczna ładowarka tacek, umieszcza tace w wózku, gdy wózek jest pełny, wysyła sygnał, aby usunąć pełny i umieścić pusty. Cała linia ma 21 metrów długości.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Rodzaj klienta Użytkownik - małe i średnie firmy
Aktywny od 2016
Liczba ofert online 1
Ostatnia aktywność 11 lutego 2025

Opis

W pełni zautomatyzowana linia Minipan do produkcji dowolnego rodzaju ciasta francuskiego, zarówno na zakwasie, jak i bez zakwasu, może produkować krakersy, sfogliatine, scrocchiarella, ale także długie friselle i bruschetty do późniejszego przecięcia na pół. Linia składa się z 5 części, 1 podnośnika do podnoszenia pojemnika z ciastem i opróżniania go do wytłaczarki, 1 bloku produkcyjnego i kształtowania wytłaczania, 2 bloku składającego się z 3 przejść rolkowych do regulacji różnych grubości + 1 wałka do wykrawania ciasta, cięcia wzdłużnego, cięcia poprzecznego i automatycznego panoramowania. Trzeci blok składa się z rozpylacza do oleju lub innych płynów, aromatyzatora do dodawania rozmarynu lub sezamu itp., solarki do dodawania ziaren soli, wszystkie automatyczne i regulowane dla różnych ilości, w końcu automatyczna ładowarka tacek, umieszcza tace w wózku, gdy wózek jest pełny, wysyła sygnał, aby usunąć pełny i umieścić pusty. Cała linia ma 21 metrów długości.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

Wydajność 400 u/h
Szerokość pasa 600 mm
Długość pasa 20000 mm
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 21000,0 × 2000,0 × 2500,0
Waga 1900 kg
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status w produkcji

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Użytkownik - małe i średnie firmy
Aktywny od 2016
Liczba ofert online 1
Ostatnia aktywność 11 lutego 2025

Lista podobnych maszyn

Kompletna linia produkcyjna do krakersów okruchowych minipan