W pełni zautomatyzowana linia Minipan do produkcji dowolnego rodzaju ciasta francuskiego, zarówno na zakwasie, jak i bez zakwasu, może produkować krakersy, sfogliatine, scrocchiarella, ale także długie friselle i bruschetty do późniejszego przecięcia na pół. Linia składa się z 5 części, 1 podnośnika do podnoszenia pojemnika z ciastem i opróżniania go do wytłaczarki, 1 bloku produkcyjnego i kształtowania wytłaczania, 2 bloku składającego się z 3 przejść rolkowych do regulacji różnych grubości + 1 wałka do wykrawania ciasta, cięcia wzdłużnego, cięcia poprzecznego i automatycznego panoramowania. Trzeci blok składa się z rozpylacza do oleju lub innych płynów, aromatyzatora do dodawania rozmarynu lub sezamu itp., solarki do dodawania ziaren soli, wszystkie automatyczne i regulowane dla różnych ilości, w końcu automatyczna ładowarka tacek, umieszcza tace w wózku, gdy wózek jest pełny, wysyła sygnał, aby usunąć pełny i umieścić pusty. Cała linia ma 21 metrów długości.
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.