Opis
Delikatne gotowanie na parze (65-95°C), gotowanie na parze (100°C, 0 bar)
Gotowanie na parze pod ciśnieniem 110°C (0,5 bara) i 120°C (1,0 bar)
Do warzyw, produktów wrażliwych, gotowania sous-vide, rozmrażania, odgrzewania
Elektroniczny system sterowania, miękkie przełączniki dotykowe
Timer 0-99 min, sygnał dźwiękowy
Urządzenie do kondensacji pary, wskaźnik bezpieczeństwa
Blokada bezpieczeństwa i drzwi z uchwytem jednoręcznym
Wewnętrzne i zewnętrzne powierzchnie ze stali nierdzewnej (18/8)
Wyposażenie standardowe: Pojemniki 4xGN1/1-65 mm
Wymiary: Głębokość 83 cm, Szerokość 120 cm, Wysokość 145 cm
230V
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.