Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2020
Liczba ofert online 8
Ostatnia aktywność 15 października 2020

Dane techniczne

Wydajność /godz. ( cięć na godzinę ) 7200 kg/h
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 2200,0 × 650,0 × 2450,0
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny bardzo dobry
Zgodność z normami CE tak
Status

Opis

PRZEGLĄD
Maszyna do porcjowania objętościowego Marel OptiCut przeznaczona jest do krojenia mięsa bez kości w części o stałej masie i jednolitym kształcie. Produkt jest umieszczany w formie, gdzie jest formowany przed dokładnym cięciem.

CUT-OFF DAJE DROGĘ DO ZYSKU
Jedną z głównych zalet OptiCut jest pełna optymalizacja surowca. Przy tak wysokim wykorzystaniu odcięcie jest praktycznie wyeliminowane, co daje wydajność do 100%.

OPTYMALNE WYKORZYSTANIE MATERIAŁÓW
Wolumetryczne porcjowanie i nowe oprogramowanie optymalizujące zapewniają maksymalne wykorzystanie produktu z wysoką wydajnością i dokładnością.

STAŁA MASA
Dokładne porcje są dostarczane osobno lub zestawiane razem w partię o stałej wadze. Elementy wykończenia można usunąć automatycznie.

 
SPECYFIKACJA
600 mm / 24 "produkt" wieża ". Dostępne również z wieżą o średnicy 400 mm1 / 16 "" indyka ".
Potnij do 2.0 cięcia / sek. (120 sztuk pr. Min. 7200 sztuk pr. Godz.) 2.
Średnica plastra od 80 x 40 mm do 120 x 200 mm.
Grubość plasterka od 5 mm do 40 mm.
Cut Variety

Wieprzowina / Turcja

Materiał:
Loin / Breast

Produkt:

Steki

Wielkość porcji:

70-100 gr
2,5-3,5 oz

100-160 gr
3,5-5,6 uncji

150 gr
5 oz

Wydajność*:

100-120

100-120

75-85

Precyzja**:

+ - 1,5 gr + - 2 gr + - 3 gr

* Na podstawie jednego odchylenia standardowego

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English