Dane techniczne

-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status

Opis

Wydajność pomidorów:

Całkowite parowanie: 16 665 kg/godz.
Skoncentrowany produkt przy 30° w skali Brixa: 3 335 kg/godz.
Zużycie pary: 6 600 kg/godz.
Zużycie wody przy 20°C: 210 m³/godz.
Moc zainstalowana: 281 kW
Wydajność robocza w owocach:
Manzini MM500, z potrójnym efektem, jest teoretycznie zaprojektowany do przetwarzania 10 000 kg/godzinę owoców śródziemnomorskich. Sprzęt składa się z następujących wymienników ciepła:

Pierwszy efekt (produkt zagęszczony, para w eksploatacji).
Konfiguracja: 128 rur o średnicy 32 mm i długości 4 metrów
Powierzchnia: 52 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 120°C, produkt o temperaturze 75°C.
Drugi efekt (produkt częściowo skoncentrowany, para w użyciu z pierwszego efektu)
Konfiguracja: 232 rury 32 mm, 5 metrów długości
Powierzchnia: 116 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 75°C, produkt o temperaturze 65°C
Trzeci efekt (świeży produkt, para z drugiego efektu)
Konfiguracja: 242 rury o średnicy 32 mm i długości 5 metrów
Powierzchnia: 121 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 65°C, produkt o temperaturze 55°C
Ten koncentrator został zaprojektowany w celu optymalizacji procesu koncentracji, maksymalizacji wydajności parowania i minimalizacji zużycia zasobów.

Marka Manzini
Model MM500

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2013
Liczba ofert online 28
Ostatnia aktywność 29 kwietnia 2025

Opis

Wydajność pomidorów:

Całkowite parowanie: 16 665 kg/godz.
Skoncentrowany produkt przy 30° w skali Brixa: 3 335 kg/godz.
Zużycie pary: 6 600 kg/godz.
Zużycie wody przy 20°C: 210 m³/godz.
Moc zainstalowana: 281 kW
Wydajność robocza w owocach:
Manzini MM500, z potrójnym efektem, jest teoretycznie zaprojektowany do przetwarzania 10 000 kg/godzinę owoców śródziemnomorskich. Sprzęt składa się z następujących wymienników ciepła:

Pierwszy efekt (produkt zagęszczony, para w eksploatacji).
Konfiguracja: 128 rur o średnicy 32 mm i długości 4 metrów
Powierzchnia: 52 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 120°C, produkt o temperaturze 75°C.
Drugi efekt (produkt częściowo skoncentrowany, para w użyciu z pierwszego efektu)
Konfiguracja: 232 rury 32 mm, 5 metrów długości
Powierzchnia: 116 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 75°C, produkt o temperaturze 65°C
Trzeci efekt (świeży produkt, para z drugiego efektu)
Konfiguracja: 242 rury o średnicy 32 mm i długości 5 metrów
Powierzchnia: 121 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 65°C, produkt o temperaturze 55°C
Ten koncentrator został zaprojektowany w celu optymalizacji procesu koncentracji, maksymalizacji wydajności parowania i minimalizacji zużycia zasobów.

Marka Manzini
Model MM500

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2013
Liczba ofert online 28
Ostatnia aktywność 29 kwietnia 2025

Lista podobnych maszyn

Koncentrator owoców i pomidorów Manzini MM500