Opis
Wydajność pomidorów:
Całkowite parowanie: 16 665 kg/godz.
Skoncentrowany produkt przy 30° w skali Brixa: 3 335 kg/godz.
Zużycie pary: 6 600 kg/godz.
Zużycie wody przy 20°C: 210 m³/godz.
Moc zainstalowana: 281 kW
Wydajność robocza w owocach:
Manzini MM500, z potrójnym efektem, jest teoretycznie zaprojektowany do przetwarzania 10 000 kg/godzinę owoców śródziemnomorskich. Sprzęt składa się z następujących wymienników ciepła:
Pierwszy efekt (produkt zagęszczony, para w eksploatacji).
Konfiguracja: 128 rur o średnicy 32 mm i długości 4 metrów
Powierzchnia: 52 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 120°C, produkt o temperaturze 75°C.
Drugi efekt (produkt częściowo skoncentrowany, para w użyciu z pierwszego efektu)
Konfiguracja: 232 rury 32 mm, 5 metrów długości
Powierzchnia: 116 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 75°C, produkt o temperaturze 65°C
Trzeci efekt (świeży produkt, para z drugiego efektu)
Konfiguracja: 242 rury o średnicy 32 mm i długości 5 metrów
Powierzchnia: 121 m²
Teoretyczne warunki pracy: para o temperaturze 65°C, produkt o temperaturze 55°C
Ten koncentrator został zaprojektowany w celu optymalizacji procesu koncentracji, maksymalizacji wydajności parowania i minimalizacji zużycia zasobów.
Marka Manzini
Model MM500
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.