Kompletna automatyczna linia do biszkoptów i bułek szwajcarskich LASER Zweryfikowany sprzedawca

Cena na zapytanie

Zaoferuj cenę
Producent LASER
Model Swiss Roll & Layer cake Line
Rok 2020
Lokalizacja Niemcy DE
Rodzaj Kompletne linie do produkcji biszkoptow i rogalikow
ID produktu P250102267
Język

Dane techniczne

Wydajność 19700 u/h
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status

Opis

Najwyższej jakości linia Swiss Roll & Layer cake - wysokowydajne rozwiązanie do produkcji ciastek
Typ: Linia Swiss Roll & Layer cake
Grupa: Linia do ciastek
Producent: LASER
Sterowanie: sterowanie komputerowe
Dostawa: zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami
Warunki dostawy: loco fabryka
Stan: bardzo dobry

Dane techniczne
Laser-Italy kompletna automatyczna linia do biszkoptów i bułek szwajcarskich 250-300 kg / godz:
Małe ciasto warstwowe, wydajność: 19700 sztuk/godzinę, wymiary: 32x70xh23 mm
Duże ciasto warstwowe, wydajność: 8900 sztuk/godzinę, wymiary: 48x100xh23 mm
Mini rolki, wydajność: 10300 sztuk/godzinę, wymiary: ø35x80 mm
Rolki szwajcarskie, wydajność 1190 sztuk/godzinę, wymiary: ø60x250 mm z 1 owijarką przepływową 250-350 ppm (Syntegon-Niemcy)

Składający się z:
- Zbiornik mieszalnika wstępnego do ciasta PML200
- Napowietrzacz turbomiksera TML500
- Agregat wody lodowej wraz z orurowaniem łączącym Wytłaczarka do wałków biszkoptowych EXTR1000
- Dekorator biszkoptów przed pieczeniem DECO1000
- Piec tunelowy typu cyklotermicznego FCT 1,0 x 10 mts
- Przenośnik chłodzący do biszkoptów TRPS1000
- Stół roboczy do ciasta biszkoptowego BLPS1000
- Urządzenie do cięcia wzdłużnego ciasta biszkoptowego GRTL1000 bez narzędzi
- Narzędzia tnące do urządzenia tnącego do ciasta biszkoptowego GRTL1000
- Dozownik syropu GDB1000 ze zbiornikiem grawitacyjnym
- Dozownik dżemu lub kremu GDMC1000
- Dodatkowe formaty dla jednostki dystrybucji kremu
- Zespół nakładania ciasta warstwowego z lemieszami GSLC1000
- Zmotoryzowane urządzenie zwijające do mini wałków GSMR1000
- Zmotoryzowane urządzenie do zwijania rolek szwajcarskich GSSR1000
- Gilotyna do cięcia biszkoptów GDLV1000
- Panel elektryczny dla sekcji formującej QELF
- Zespół mieszalnika wstępnego i turbomiksera GML500
- Agregat wody lodowej i grzałki wraz z orurowaniem łączącym oblewarka masy czekoladowej + dekorator wewnętrzny ENR1000
- Zbiornik serwisowy 1000 kg dla oblewarki
- Tunel chłodzący TUNN 1,0 x 10,0 mts
- Automatyczna owijarka pozioma z płukaniem azotem (Syntegon)
Rok: 2020
Działający zakład, w bardzo dobrych warunkach.
Na życzenie możemy pomóc w demontażu, załadunku, transporcie i uruchomieniu systemu.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2022
Liczba ofert online 19
Ostatnia aktywność 28 kwietnia 2025

Opis

Najwyższej jakości linia Swiss Roll & Layer cake - wysokowydajne rozwiązanie do produkcji ciastek
Typ: Linia Swiss Roll & Layer cake
Grupa: Linia do ciastek
Producent: LASER
Sterowanie: sterowanie komputerowe
Dostawa: zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami
Warunki dostawy: loco fabryka
Stan: bardzo dobry

Dane techniczne
Laser-Italy kompletna automatyczna linia do biszkoptów i bułek szwajcarskich 250-300 kg / godz:
Małe ciasto warstwowe, wydajność: 19700 sztuk/godzinę, wymiary: 32x70xh23 mm
Duże ciasto warstwowe, wydajność: 8900 sztuk/godzinę, wymiary: 48x100xh23 mm
Mini rolki, wydajność: 10300 sztuk/godzinę, wymiary: ø35x80 mm
Rolki szwajcarskie, wydajność 1190 sztuk/godzinę, wymiary: ø60x250 mm z 1 owijarką przepływową 250-350 ppm (Syntegon-Niemcy)

Składający się z:
- Zbiornik mieszalnika wstępnego do ciasta PML200
- Napowietrzacz turbomiksera TML500
- Agregat wody lodowej wraz z orurowaniem łączącym Wytłaczarka do wałków biszkoptowych EXTR1000
- Dekorator biszkoptów przed pieczeniem DECO1000
- Piec tunelowy typu cyklotermicznego FCT 1,0 x 10 mts
- Przenośnik chłodzący do biszkoptów TRPS1000
- Stół roboczy do ciasta biszkoptowego BLPS1000
- Urządzenie do cięcia wzdłużnego ciasta biszkoptowego GRTL1000 bez narzędzi
- Narzędzia tnące do urządzenia tnącego do ciasta biszkoptowego GRTL1000
- Dozownik syropu GDB1000 ze zbiornikiem grawitacyjnym
- Dozownik dżemu lub kremu GDMC1000
- Dodatkowe formaty dla jednostki dystrybucji kremu
- Zespół nakładania ciasta warstwowego z lemieszami GSLC1000
- Zmotoryzowane urządzenie zwijające do mini wałków GSMR1000
- Zmotoryzowane urządzenie do zwijania rolek szwajcarskich GSSR1000
- Gilotyna do cięcia biszkoptów GDLV1000
- Panel elektryczny dla sekcji formującej QELF
- Zespół mieszalnika wstępnego i turbomiksera GML500
- Agregat wody lodowej i grzałki wraz z orurowaniem łączącym oblewarka masy czekoladowej + dekorator wewnętrzny ENR1000
- Zbiornik serwisowy 1000 kg dla oblewarki
- Tunel chłodzący TUNN 1,0 x 10,0 mts
- Automatyczna owijarka pozioma z płukaniem azotem (Syntegon)
Rok: 2020
Działający zakład, w bardzo dobrych warunkach.
Na życzenie możemy pomóc w demontażu, załadunku, transporcie i uruchomieniu systemu.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

Wydajność 19700 u/h
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak jest
Zgodność z normami CE ---------
Status

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2022
Liczba ofert online 19
Ostatnia aktywność 28 kwietnia 2025

Lista podobnych maszyn

Kompletna automatyczna linia do biszkoptów i bułek szwajcarskich LASER