Maszyna do produkcji czekolady Katzama Automatic tempering machine 20 kg Hot deal

37 500 zł

Zaoferuj cenę
Producent Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
Rok 2022
Lokalizacja Hiszpania ES
Rodzaj Maszyny do produkcji czekolady
ID produktu P250111027
Język

Dane techniczne

-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny bardzo dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status w produkcji

Opis

Profesjonalne automatyczne temperówki KADZAMA ze zbiornikiem o pojemności do 20 kg czekolady. Ta sama funkcjonalność i konstrukcja:

Niezawodny analogowy system sterowania;
Wysoka prędkość rozpuszczania czekolady;
Kontrola przepływu czekolady za pomocą poręcznego dozownika objętościowego z pedałem;
Wbudowany system chłodzenia;
Kompaktowy;
Niskonapięciowy stół wibracyjny w zestawie.
Maszyna jest zaprojektowana w taki sposób, że czekolada jest zawsze w stanie wstępnie skrystalizowanym (hartowanym), krążąc w pętli. Temperatura czekolady w zbiorniku wynosi 45ºC. Chłodzenie następuje w określonym punkcie przepływu wewnątrz maszyny, co tworzy zalążek do temperowania. Po opuszczeniu maszyny czekolada ma temperaturę 31ºC. W takich warunkach nie może dojść do nadmiernej krystalizacji, a czekolada zachowuje stabilność.

Ważną cechą naszych bankomatów jest metalowy ślimak, który, w przeciwieństwie do plastikowych, jest bezpieczniejszy do produkcji czekolady i nie daje żadnych dodatkowych smaków ani zapachów. Nie ma potrzeby wyjmowania ślimaka podczas głębokiego czyszczenia maszyny, aby przełączyć się na inny rodzaj czekolady (na przykład z ciemnej na białą).

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Rodzaj klienta Użytkownik - małe i średnie firmy
Aktywny od 2025
Liczba ofert online 1
Ostatnia aktywność 11 stycznia 2025

Opis

Profesjonalne automatyczne temperówki KADZAMA ze zbiornikiem o pojemności do 20 kg czekolady. Ta sama funkcjonalność i konstrukcja:

Niezawodny analogowy system sterowania;
Wysoka prędkość rozpuszczania czekolady;
Kontrola przepływu czekolady za pomocą poręcznego dozownika objętościowego z pedałem;
Wbudowany system chłodzenia;
Kompaktowy;
Niskonapięciowy stół wibracyjny w zestawie.
Maszyna jest zaprojektowana w taki sposób, że czekolada jest zawsze w stanie wstępnie skrystalizowanym (hartowanym), krążąc w pętli. Temperatura czekolady w zbiorniku wynosi 45ºC. Chłodzenie następuje w określonym punkcie przepływu wewnątrz maszyny, co tworzy zalążek do temperowania. Po opuszczeniu maszyny czekolada ma temperaturę 31ºC. W takich warunkach nie może dojść do nadmiernej krystalizacji, a czekolada zachowuje stabilność.

Ważną cechą naszych bankomatów jest metalowy ślimak, który, w przeciwieństwie do plastikowych, jest bezpieczniejszy do produkcji czekolady i nie daje żadnych dodatkowych smaków ani zapachów. Nie ma potrzeby wyjmowania ślimaka podczas głębokiego czyszczenia maszyny, aby przełączyć się na inny rodzaj czekolady (na przykład z ciemnej na białą).

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny bardzo dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status w produkcji

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Użytkownik - małe i średnie firmy
Aktywny od 2025
Liczba ofert online 1
Ostatnia aktywność 11 stycznia 2025

Lista podobnych maszyn

Maszyna do produkcji czekolady Katzama Automatic tempering machine 20 kg