Linia produkcyjna chleba Gostol, Italmarco Bread Line

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Użytkownik - małe i średnie firmy
Aktywny od 2019
Liczba ofert online 1
Ostatnia aktywność 25 września 2020

Dane techniczne

Wydajność 1850 u/h
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status

Opis

Linia do chleba Italmarco / Gostol
1 3-poziomowy piec tunelowy Mondilac SC-T 18/3
Temperatury robocze 210 ° C - 270 ° C. Maksymalne obciążenie taśmy piekarnika 22 kg / m2
Maszyna do załadunku i rozładunku pieca
2 komora fermentacyjna FKP typu A / B / C - formy rynnowe
3 Pierwsza komora gotowania IK
4 przedłużacz VIPAVA
5 Dozownik mąki z wózkiem
6 Dozownik nasion z wózkiem
7 Automatyczny moduł ładujący komory fermentacyjnej
8 Urządzenie nawilżające 12 dysz
9 Przenośnik transferowy TP 2.5
10 Wciągnik 2.5
11 Przenośnik ciasta TT P-2.5
12 Przenośnik zbierający TZ-2,5
13 Przenośnik podający TP-2.5

Linia jest w pełni sprawna i gotowa do sprawdzenia po pierwszym spotkaniu.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English