Maszyna do produkcji masła, porcjowania i pakowania Gerstenberg & Agger Perfector 1x105 Super sprzedawca

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy Super sprzedawca

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2019
Liczba ofert online 71
Ostatnia aktywność 17 sierpnia 2021

Dane techniczne

Wydajność szt./godz 600 u/h
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 4000,0 × 2500,0 × 3000,0
Waga 4000 kg
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE tak
Status

Opis

Kompletny zestaw krystalizatora montowany na płozach, w tym kompresor Freon R22, orurowanie, zawory i panel sterowania. Zbudowany razem w 2001 roku przez Gerstenberg & Agger. Skrobakowy wymiennik ciepła do margaryny / masła. Cło: masło. Temperatura produktu: 25/40 ° C. Jeden cylinder produktu o pojemności 3 litrów. Rurka: Ø 105 mm, długość 1.100 mm. Powierzchnia rurki chłodzącej 0,36 m². Czynnik chłodzący: Freon, R22, ciśnienie: 21 bar, -25 / 40 ° C. Pojemność: 55 litrów. Noże Bulldog. W tym montowany na płozach (stalowy) system Freon ze sprężarką Sabroe SMC106SHP (R22, rok 1995, ciśnienie robocze 18 barów), zawory regulacyjne Danfoss i stalowy panel sterowania z jednostką rejestracyjną. Dostępna instrukcja obsługi z deklaracją CE, instrukcja części zamiennych i schemat elektryczny.

Opis Margaryna
Producent Gerstenberg i Agger
Wpisz Perfector 1x105
Wydajność 600 kg na godzinę
Ciśnienie 80 bar
Rok produkcji 1998
Numer seryjny 1.490.001
Moc 15 kW - 730 obr./min - 415 V - 31,3 A.
Waga ok. 4000 kg
Warunki dobre
Wymiary (dł. X szer. X wys.) ± 400 x 250 x 300 cm.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English