Linia produkcyjna chleba Diosna, Benier, Fanuc, Trivi, Termopan, Gasparin, Simonetti Complete rusk/toasted bread and tin bread line Super sprzedawca

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy Super sprzedawca

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2009
Liczba ofert online 54
Ostatnia aktywność 16 listopada 2020

Dane techniczne

Wydajność 2800 u/h
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE tak
Status do obejrzenia

Opis

Specyfikacja produktu
Kompletna linia sucharów / tostów i pieczywa w puszkach
Producenci: Diosna, Benier, Fanuc, Trivi, Termopan, Gasparin, Simonetti
Rok produkcji: 1996/2002/2006
Wydajność: 1 500 kg / godz. - 2 800 pieczywa / godz
Wycofany z produkcji, dobrze utrzymany
Składający się z:
Chłodnica wody lodowej
3 miksery Diosna, W240A
Podnośnik do misek Diosna
Przegroda Benier, model B9330
Okrągły stożek Beniera, model Tallround
Garaż pośredni Benier
2 strugarki Benier, model MI 900
System transportu form Continiouis
Robot Fanuc do form i pokryw
Ostateczny korektor Trivi
Piekarnik Termopan 3,2 x 37 m, 2 palniki
Demoulder Trivi
Chłodnica Trivi (ciągła)
Krajalnica taśmowa Gasparin
Simonetti „Plaqueuse” denester
Piekarnik Termopan 3,2 x 40 m, 3 palniki
Przenośniki Simonetti do wyrównania pokrojonych sucharów
Flowpacker Synchropack
2 flowpackery Cavanna, model Cavanna 14
2 zestawy do formowania, każdy zestaw 1600 elementów
Wymiary form: 600 x 300 x 80 i 600 x 300 x 70 mm
Elektryczne: 220/380 V - 3 fazy - 50 Hz
Kontrolowane przez Modicon PLC, model TSX Premium

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English