Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2016
Liczba ofert online 20
Ostatnia aktywność 9 lipca 2019

Dane techniczne

Wydajność szt./godz600 u/h
Max. długość opakowania600.0 mm
Max. długość opakowania400.0 mm
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 5000.0 mm × 4000.0 mm × 2000.0 mm
Waga800.0 kg
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status zdemontowany

Opis

Maszyna do krojenia wyrobów cukierniczych.

 Jest to ekskluzywny projekt, wyprodukowany w firmie CometsaPack. Został zaprojektowany do pracy online i automatycznie. Cięcie wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, zawsze w kwadratowych lub prostokątnych porcjach.

Dzięki cyfrowemu ekranowi sterowania można zapamiętać wiele programów cięcia dla różnych formatów, od żelaznych tart do minireposteria. Format roboczy to płyta 600x400, która tnie pionowo i poziomo za pomocą dwóch ostrzy na uderzenie.

 Maszyna przesuwa tace z produktem, od początku do wyjścia, po przejściu przez dwa ostrza. Ma prędkość cięcia od 400 płyt / godzinę dla formatów z wieloma cięciami, do ponad 600 płyt / godzinę dla prostszych formatów; Mówimy o standardzie 300x400.

W przypadku żelaznych tart wyciąć dwie co 15 sekund. Jedynym wymaganiem, aby maszyna dokonała właściwego cięcia jest to, że produkty, które chcesz wyciąć, muszą zostać zamrożone; aby nie rozsmarować ostrza, a następna rana nie pozostawia zanieczyszczeń na powierzchni produktu. Maszyna jest teraz rozebrana i przestała działać prawidłowo. W przypadku zainteresowania zakupem skontaktujemy się z producentem, aby złożyć budżet na instalację i uruchomienie maszyny.


Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English