Opis
Urządzenia do przetwarzania kurzych łapek nie mają wspólnego systemu sterowania. Każda maszyna ma własny elektryczny sprzęt sterujący.
(rozładunek, oparzanie, skórowanie, chłodzenie i mycie, przycinanie, sortowanie).
1. maszyna do blanszowania z podnośnikiem do blanszowania nóg drobiowych; -1 jednostka.
2. Maszyna do czyszczenia (obierania) udek drobiowych; -2 szt.
3. winda-podnośnik; -1szt.
4. Maszyna myjąca; -1szt.
5. Kąpiel regenerująca roztwór myjący; -1szt.
6. Maszyna (przenośnik) do przycinania nóg kurczaka; -2 szt.
7. Dzielnik (kalibrator) do ważenia nóg według gatunku. -3szt.
Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Sugerujemy sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.