Kuter misowy CASTELLVALL CUT-MIX-200 Zweryfikowany sprzedawca

Producent CASTELLVALL
Model CUT-MIX-200
Rok
Lokalizacja Hiszpania ES
Rodzaj Rzeźnictwo - Kuter misowy
ID produktu P211214092

Cena na zapytanie

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy Zweryfikowany sprzedawca

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2018
Liczba ofert online 156
Ostatnia aktywność 5 stycznia 2022

Dane techniczne

Pojemność zbiornika 2000 L
Obroty/min 3500 rpm
-------------------
Długość x szerokość x wysokość 2775,0 × 2065,0 × 2355,0
Waga 4500 kg
Roboczogodziny 650 godziny
Godziny podłączenia do prądu 1500 godziny
Stan techniczny jak nowy
Zgodność z normami CE tak
Status przygotowany do transportu

Opis

maszyna do siekania, mieszania i emulgowania (kuter). Maszynka do mielenia do produkcji mięsa, nabiału lub konserw (produktów spożywczych).
Wyprodukowane przez CASTELLVALL dla TECMAQ. Model CUT-MIX-200.
Pojemność w kadzi pośredniej 200 litrów ciasta mięsnego.
2 prędkości obrotowej rynny.
6 minimalnych prędkości ostrza 500 obr./min. przy 3500 obr./min
Automatyczna ładowarka z wózkiem tnącym 200L.
Rozładunek ramieniem z automatycznym obrotem.
Osłona noża z automatycznym napędem podnoszenia i opuszczania.
Regulacja temperatury i regulacja obrotów cyfrowej kadzi pośredniej.
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej i bardzo mało używany, praktycznie nowy.
Całkowita waga łącznie z elektrycznym panelem sterowania 3900kg.
Wymiary zewnętrzne: długość 2775 mm x szerokość 2065 mm x wysokość 1360 mm lub otwarta osłona ostrza 2355 mm.

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English