Producent Canol (Italy)
Model SIR-V10
Rok 2014
Lokalizacja Rosja, Federacja Rosyjska RU
Rodzaj Piekarnictwo - inne
ID produktu P70225051

Skontaktuj się ze sprzedawcą

6 klientów widziało to ogłoszenie wciągu ostatniego miesiąca

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2018
Liczba ofert online 73
Ostatnia aktywność 25 maja 2020

Dane techniczne

-------------------
Długość x szerokość x wysokość - × - × -
Waga-
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny jak nowy
Zgodność z normami CE ---------
Status podłączony do prądu

Opis

Wtryskiwacz MASZYNA Mod. "SIR-V10" została zaplanowana wypełnić automatycznych wypieki cannolo, rogalików, bułeczek, krapfens z wielu różnych rodzajów kremów i dżemy.

Sekwencja z którą produkt przetworzony można podsumować tych trzech sposobów:
 
Produkty ładunek z boku (A), poprzez umieszczenie ich w odpowiednie gniazda (1) taśmy przenośnika (2). Produkty muszą oprzeć się na placu (3) umieszczony na wejściu i przeciw attacment do sieci, która je ciągnie,
 
Taśmociąg kanałów produktów do położenia (B), gdzie zostają zablokowane przez dociskacz pneumatyczny (4) do obsadzenia, za pomocą odpowiednich igieł z jam, śmietany, itp
 
Gdy proces napełniania zostanie zakończony, taśma przenośnikowa zasila produktu do strefy (C), w którym szczotka pręt (5) rozładunku produkt

Operatorzy stanowisk pracy przedstawiono w (rys.3).
Produkty są ładowane ręcznie z (a) strefa i zbiera do odpowiednich pojemników w (B) strefy.
 
 
Rodzaje pracy
Przy tym urządzeniu wyroby mogą być wypełnione głównie na dwa sposoby: ::
 
1. Dot wypełnienie: nadaje się do prostokątnych lub okrągłych produktów takich jak krapfens, saccottini itp
Ten typ procesu jest depositino pewnym kremu lub jam w unikalnym miejscu wewnątrz urządzenia.
 
2. Linia Wypełnienie: nadaje się do długich produktów, takich jak ciastka, rogaliki cannolo itp Ten typ przetwarzania polega na depositino jednorodnie jakimś kremem lub dżemem wszystkim wzdłuż prawej linii wewnątrz produktu.
 
 
Zalety:
Injcting Linia jest przeznaczona dla małych i średnich piekarniach, laboratoriach rzemieślniczych i dużych gałęzi przemysłu cukierniczego.
 
Charakteryzuje się następującymi zaletami:

• Łatwy w użyciu,
• Elastyczność w produkcji,
• Wysoka zdolność produkcyjną,
• Niezawodność,
• Wielkie oszczędności czasu i pracy.


Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English