Producent Bastra-mat
Model SMOKE OVENS
Rok 2000
Lokalizacja Nowa Zelandia NZ
Rodzaj Wędzarnie
ID produktu P00604018

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2014
Liczba ofert online 58
Ostatnia aktywność 19 października 2020

Dane techniczne

-------------------
Długość x szerokość x wysokość 1080,0 × 1310,0 × 2700,0
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status

Opis

Marka: Bastra-mat

Długość: 1310+

Szerokość: 1080

Wysokość: 2700

Silnik: 3-fazowy

Stan: dobry

W ofercie jest ten używany system wędzenia Bastro-mat, który składa się z dwóch (2x) pieców, jednego (1x) generatora dymu, trzech (3x) wózków i jest w komplecie ze sterownikami.

Sprzedawca przedstawił następujące informacje: Składa się z dwóch pieców do wędzenia, z których każdy jest indywidualnie sterowany, jednego generatora dymu z wiórów drzewnego podłączonego do obu, ale można go wyłączyć za pomocą zaworu i trzech mobilnych wózków do wjeżdżania do wędzarni w celu przechowywania produktu, mogą znajdować się na tacach (brak w zestawie ) lub zawieszone na prętach, które mamy. Każdy piekarnik ma oddzielną tablicę kontrolną, która jest w pełni programowalna i została odłączona przez wykwalifikowanego elektryka, aby ponowne podłączenie było stosunkowo proste. Były używane razem z jednym do wędzenia na zimno, a drugim do gotowania. Oba są w pełni przystosowane do wędzenia na gorąco lub na zimno lub po prostu używane jako piece do gotowania. Jest to system jakości, który był używany do niedawna, a teraz został usunięty i gotowy do transportu.

Systemy sterowania są dość rozbudowane, więc wyobrażam sobie, że możesz zmieniać temperaturę pracy i czasy wyłączenia, aby dostosować je do swoich wymagań. Został usunięty z budynku przetwórstwa ryb, w którym używali jednego do zimnego wędzenia, a drugiego do gotowania. Wcześniej poprzednimi właścicielami zakładu byli Bay of Plenty Meat Packers i zajmowali się wędzeniem szynek, salami i innych mięs. Zostały one usunięte z terenu budowy w październiku 2017 r. Po odłączeniu zasilania wykonanym przez lokalnego elektryka, który go zostawił, aby ponowne podłączenie było stosunkowo proste. Od tamtej pory są przechowywane w magazynie i leżą na paletach. Mam do dyspozycji pudełko z instrukcjami i schematami instalacji. Wszystkie dokumenty, które mam, są w języku angielskim, z tego, co widziałem, a po usunięciu z pierwotnej strony zostały odłączone przez zarejestrowanego elektryka, który ją zostawił, więc powinni być od razu podłączeni ponownie.

Sprzedawca dodatkowo określił wymiary różnych przedmiotów:
Szafy o szerokości 1310 mm x 1080 mm głębokości x 2700 mm wysokości (dwie z nich)
Generator dymu szerokość 700mm x głębokość 1000mm x wysokość 1650mm
Skrzynki elektryczne o szerokości 650 mm x 285 mm głębokości x 800 mm wysokości (po jednej na szafę)
Wózki o szerokości 920 mm x głębokości 850 mm x wysokości 1650 mm (trzy z nich)

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Podaj dalej

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English