Maszyna do produkcji czekolady AASTED Midi C-425 Super sprzedawca

Producent Aasted
Model Midi C-425
Rok 1998
Lokalizacja Polska PL
Rodzaj Maszyny do produkcji czekolady
ID produktu P90722099

Cena na zapytanie

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Mają Państwo na sprzedaż taką samą maszynę?

Reklamuj ją na Exapro za darmo!

Sprzedawaj

O sprzedawcy Super sprzedawca

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2019
Liczba ofert online 152
Ostatnia aktywność 26 lutego 2021

Dane techniczne

-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status

Opis

LINIA DO FORMOWANIA CZEKOLADOWEJ MROŻONEJ STOŻKI
Linia Molding przeznaczona jest do czekolady pełnej i nadziewanej (możliwe napełnianie dwuwarstwowe, nadzienie dżemem, likiery, bęben dozujący do przysmaków), praliny, batony czekoladowe itp.…
Wyprodukowany przez AASTED MIKROVERK
Model Midi C-425,
Przeznaczony do zwykłej czekolady i czekolady nadziewanej składnikami do 15% *)
• dozowanie składników jest możliwe po zainstalowaniu miksera czekoladowego i ingeredients oraz różnych bloków tłokowych na wypełniaczu.
Pojemność: do 8-10 form / min. (około 300-380 kg / h)
Liczba form: 462 szt. (Formy w jednym zestawie, w tym formy do zmiany - 600 szt.)
Wymiar formy: 425x275x40mm.
Czas chłodzenia dla form 8 prędkości / min: 28,8 min (czekolada wypełniona).
Automatyzacja: Siemens.
Przybliżone główne wymiary linii: długość: 19319 mm, szerokość: 6536 mm, wysokość: 3000 mm (układ na żądanie).
Ta linia ma 5 następujących sekcji:
„D” - dozownik form, podgrzewacz do form, deponent czekolady, 2 pionowe części wibracyjne, stempel FCT, gumowy wałek z ślimakiem do czyszczenia powierzchni formy „E” - dozownik wiśni / orzechów laskowych, urządzenie do napełniania płynem / tłuszczem, 1 pionowa sekcja wibracyjna, tłuszcz wypełniacz do napełniania, 1 pionowa sekcja wibracyjna, 2 pozioma sekcja wibracyjna, komora natryskująca ciasto kakaowe, gumowy wałek z ślimakiem do czyszczenia powierzchni formy „F” - grzejnik przed rozlaniem, zamykany osadnik, podwójny metalowy skrobak po wylaniu „G” - korektor formy, forma twister, wyciąganie ramion pneumatycznych, 2 urządzenia do toczenia form „Sekcja chłodzenia” - komora chłodząca z prostopadłym ruchem wózków
(6 form w każdej).
Aasted Mikroverk Midi C 425 jest wyposażony w akcesoria do następujących produktów:
1) Batonik czekoladowy 100g (24 wsporniki) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana (dwa różne nadzienia) lub składniki czekoladowe
2) Baton czekoladowy 120g (24 wsporniki) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana (dwa różne nadzienia) lub składniki czekoladowe
3) Batonik czekoladowy 100g (12 wsporników) - wymiary batonika 153x74x9mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana lub składniki czekoladowe (dwa różne nadzienia, w tym nadzienie dżemem lub alkoholem, oddzielne zamki)
4) Czekoladowa tabletka 30g (2 zamki) - wymiary tabletki 92x32x13mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana lub składniki czekolady (dwa różne nadzienia, w tym nadzienie dżemem lub alkoholem, oddzielne nawiasy)
5) Pralina wiśniowa - pralinki o wymiarach Ø29x20mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana lub składniki czekoladowe (dwa różne nadzienia, w tym nadzienie dżemem lub alkoholem)
6) Piramida praliny - pralinki o wymiarach 46 x 15 x 20 mm - zwykła czekolada, czekolada nadziewana lub składniki czekoladowe (dwa różne nadzienia, w tym nadzienie dżemem lub alkoholem) Dla powyższych produktów jest 6 zestawów form. Każdy zestaw zawiera 600 szt. pleśni. Istnieje również pełny zestaw matryc dla każdego rodzaju formy - klient może zamówić nowe formy w dowolnym momencie (UWAGA: ilość form może być mniejsza niż 600 szt. Dla każdej kompletnej z powodu uszkodzonych form - do sprawdzenia przed zakupem). Również w tym:
1) Pompa czekoladowa Rotan HD51E - 1 szt.
2) Pompa napełniająca CPA 39 - 1 szt.
3) Zewnętrzny agregat wody lodowej do zasilania tunelu chłodzącego, maszyny do temperowania i wszystkich deponentów - 1 szt.
4) Rurociągi z podwójnym płaszczem z zaworem trójdrożnym do transportu czekolady od maszyny do temperowania czekolady do wszystkich deponentów iz powrotem do zbiorników - 3 komplety.
5) Rurociągi z podwójnym płaszczem z zaworem trójdrogowym do napełniania transportu ze zbiorników chłodzących do wszystkich deponentów iz powrotem do zbiorników - 2 zestawy.
6) Płytka dyszy deponatora czekolady (dla innego produktu) - 4 zestawy 7) Wypełnienie płytki dyszy deponatora (dla innego produktu) - 4 zestawy 8) Przenośnik taśmowy do tabletek czekoladowych od linii produkcyjnej do maszyn pakujących - 1 szt.
9) Regały mobilne na formy czekoladowe - 6 szt. (inne formy na paletach)

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Zasady działania Exapro

Korzystanie z Exapro jest proste - oto jak działamy

Lista podobnych maszyn

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Ta strona jest również dostępna w języku angielskim
This page also exists in English