Używana linia do sucharów i grissini -w stanie używanym-.

Producent: De Ridder, polski, Imasezzadio, Record, San Cassiano
Rok budowy: 1991 - 2003

Linia składa się z 2 linii

- 2 silosy 1x 9t, 1x 5t oraz waga z systemem odpylania
- System dozowania składników do drożdży, soli i cukru
- 2x ugniatarka spiralna SAN CASSIANO SE 200 z trzema ruchomymi czajnikami ze stali nierdzewnej
- Podnoszenie wywrotki

Linia I - Linia Rusk:

- Hopper
- Dzielarka do ciasta DE RIDDER, zakres wagowy: 250 - 1000g
- Okrągła ugniatarka stożkowa CEBAT
- Szafa garownicza DE RIDDER, czas garowania 15 minut
- Długa ugniatarka z podwójnym systemem formowania rolek, siatką rolkową i płytą dociskową
- Ręczne usuwanie produktu
- Blachy do pieczenia (63 x 39 cm)
- Ręczny transfer na wózek
- Szafa post proofingowa (obudowa jest częścią budynku)
- Piec ciągły POLIN z taśmą siatkową, ogrzewany gazem
- Ręczne zdejmowanie produktu
- GASPARIN Krajalnica do chleba, wkładana ręcznie
- Szerokość cięcia 15 mm, szerokość całkowita 640 mm
- Ręczne ładowanie krojonego chleba do piekarnika, 12 pasów
- piec POLIN, ogrzewany gazem, 1 palnik, taśma siatkowa, czas pieczenia ok. 20 minut
- Taśma chłodząca 800 x 6000 mm

Linia pakująca IMASEZZADIO składająca się z:

- Platforma
- Rok budowy 1991
- Maszyna wibracyjna z 4 torami, maszyna licząca, 2 wagi
- Pojemność: worki 350 gram, 400 gram i 1000 gramów
- 40 worków na minutę (w zależności od wagi)

Linia II - linia Grissini:

- Stacja walcownicza z 4 głowicami kalibrującymi, pasem składającym, 3 głowicami kalibrującymi, pasem do odkładania ciasta.
- Formowanie ciasta Grissini, taśmy rozprowadzające, cięcie wzdłużne ciasta
- Przeniesienie rozwałkowanego ciasta na blachę
- Ręczne wyjmowanie i ręczne przenoszenie na wózek w celu sprawdzenia
- Ręczne przenoszenie arkuszy do piekarnika
- Depanner, ręczny transfer do załadunku opakowań
- IMASEZZADIO 4-rzędowa ładowarka wielogłowicowa z fotokomórką, rok budowy 2003
- Synchroniczne z maszyną pakującą RECORD
- RECORD Jaguar Flow Packer, wydajność 130 opakowań / minutę w zależności od wagi produktu

Wymiary piekarnika 1 szer. 1.400 x dł. 40 000 mm
Wymiary piekarnika 2 W 1.150 x L 18.000 mm

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.

Szerokość pasa 800 mm
Długość pasa 6000 mm
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status do obejrzenia
Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2017
Liczba ofert online 102
Ostatnia aktywność 17 kwietnia 2024

Opis

Używana linia do sucharów i grissini -w stanie używanym-.

Producent: De Ridder, polski, Imasezzadio, Record, San Cassiano
Rok budowy: 1991 - 2003

Linia składa się z 2 linii

- 2 silosy 1x 9t, 1x 5t oraz waga z systemem odpylania
- System dozowania składników do drożdży, soli i cukru
- 2x ugniatarka spiralna SAN CASSIANO SE 200 z trzema ruchomymi czajnikami ze stali nierdzewnej
- Podnoszenie wywrotki

Linia I - Linia Rusk:

- Hopper
- Dzielarka do ciasta DE RIDDER, zakres wagowy: 250 - 1000g
- Okrągła ugniatarka stożkowa CEBAT
- Szafa garownicza DE RIDDER, czas garowania 15 minut
- Długa ugniatarka z podwójnym systemem formowania rolek, siatką rolkową i płytą dociskową
- Ręczne usuwanie produktu
- Blachy do pieczenia (63 x 39 cm)
- Ręczny transfer na wózek
- Szafa post proofingowa (obudowa jest częścią budynku)
- Piec ciągły POLIN z taśmą siatkową, ogrzewany gazem
- Ręczne zdejmowanie produktu
- GASPARIN Krajalnica do chleba, wkładana ręcznie
- Szerokość cięcia 15 mm, szerokość całkowita 640 mm
- Ręczne ładowanie krojonego chleba do piekarnika, 12 pasów
- piec POLIN, ogrzewany gazem, 1 palnik, taśma siatkowa, czas pieczenia ok. 20 minut
- Taśma chłodząca 800 x 6000 mm

Linia pakująca IMASEZZADIO składająca się z:

- Platforma
- Rok budowy 1991
- Maszyna wibracyjna z 4 torami, maszyna licząca, 2 wagi
- Pojemność: worki 350 gram, 400 gram i 1000 gramów
- 40 worków na minutę (w zależności od wagi)

Linia II - linia Grissini:

- Stacja walcownicza z 4 głowicami kalibrującymi, pasem składającym, 3 głowicami kalibrującymi, pasem do odkładania ciasta.
- Formowanie ciasta Grissini, taśmy rozprowadzające, cięcie wzdłużne ciasta
- Przeniesienie rozwałkowanego ciasta na blachę
- Ręczne wyjmowanie i ręczne przenoszenie na wózek w celu sprawdzenia
- Ręczne przenoszenie arkuszy do piekarnika
- Depanner, ręczny transfer do załadunku opakowań
- IMASEZZADIO 4-rzędowa ładowarka wielogłowicowa z fotokomórką, rok budowy 2003
- Synchroniczne z maszyną pakującą RECORD
- RECORD Jaguar Flow Packer, wydajność 130 opakowań / minutę w zależności od wagi produktu

Wymiary piekarnika 1 szer. 1.400 x dł. 40 000 mm
Wymiary piekarnika 2 W 1.150 x L 18.000 mm

Ten opis mógł być przetłumaczony automatycznie. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt. Informacje zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter orientacyjny. Exapro sugeruje sprawdzić szczegóły ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu.


Dane techniczne

Szerokość pasa 800 mm
Długość pasa 6000 mm
-------------------
Roboczogodziny
Godziny podłączenia do prądu
Stan techniczny dobry
Zgodność z normami CE ---------
Status do obejrzenia

O sprzedawcy

Rodzaj klienta Handlarz
Aktywny od 2017
Liczba ofert online 102
Ostatnia aktywność 17 kwietnia 2024

Lista podobnych maszyn

Linia produkcyjna - sucharów i grissini Polin / Sancassiano / Record 130